Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 67
    Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naplacivala se, ne znam jesu li je u medjuvremenu ukinuli.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao JBT
    Naplacivala se, ne znam jesu li je u medjuvremenu ukinuli.
    Naplaćivala se samo na prepaidu, no te tarife već odavno nema na prepaidu, pa tako ni uspostave poziva.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    N80 črna, A800-car
    Operater
    Vip, teletina
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni su isto aktivirali karticu sat vremena nakon sto sam potpisala pretplatu.ali stoji da su lopovi i lazljivci.ali takvi su i vipovci i t-hitlerovci.meni su u vipu naplatili prelazak na drugu tarifu,iako je na netu pisalo da se prva promjena tarife ne naplacuje.pitam zensku u ducanu zakaj, a ona mi kaze da to kaj pise na netu nije tocno.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    S.E.W910
    Operater
    T-Mobile VPN
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko je meni poznato T-Mobile ne naplaćuje promjenu tarife.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran500 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S-D880
    Operater
    T2-debile T-debile
    Bodovi
    11.132
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Bodovi: 11.132, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pppprrrr
    cekaj, a sto si ocekivao od 4sata i 16 minuta razgovora? ja toliko ni na fiksnoj ne razgovaram.
    dakle pricao si 256 minuta sto je s x 0.85 po minuti 217kn + ne zaboravi na sms-ove

a da izracunas koliko bi platio s drugim tarifama

JA SAM PREZADOVOLJAN S RAČUNOM , KRIVO SI SKUŽIO , NE ŽALIM SE, EJ.
    Pokušaj staviti pristojniji potpis!
    Sljaka!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napokon se u službi našao neko pametniji dakle problem je u tome što tele2 ne aktivira više pretplate,već tip u dučanu i to od 1.9.te da on u dučanu još nije dao zahtjev da mi se broj prebaci,oćito u službi i u mobitel shopovima ima ljudi koji nisu upoznati s pravilima novim,da sam zna i da je u slzužbi bilo normalnijih ljudi rješilo bi se.Neki u službi još nisu upoznati i furaju po starom,a i u dučanima ,sutra idem u alo alo ali šta ako opet bude u službi osoba koja ne zna da tip u dučanu treba aktivirat pretplatu,a ne oni više

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problemi,.problemi,tip u dučanu ručno pošalje njima zahtjev za aktivaciju pretplate i to 2 puta,oni ne dobiju kriv zna se- poštar ,posija papir za aktivaciju,zašto nije kompjutorski e zato što je moja sim kartica stara pa zato neće da prihvati registraciju preko neta.Danas potpisa novi ugovor o pretplati s danom 19 rujna,na novoj sim kartici stara mi je oduzeta,i tip u dučanu kompjutorski poslao zahtjev za aktivaciju,kompjutor prihvatio broj od nove kartice sa starim brojem i tip rekao da će mi se aktivirat u roku od sata,i naravno nije ,a kartica mi oduzeta,nazvao službu sa sestrinog teleta nakon po ure javi se neka Iva i kaže da radi toga šta rade novi sustav rok je od 48 sati,ali da ču dobit za tjedan ili dva zato šta rade novi sustav i dosta je ljudi potpisalo pretplatu.Nije mi jasno kako kod vipa i t-mobilea odmah dobiješ pretplatu koji imaju znatno više korisnika dok kod ovih moraš čekat misec dana,prvo su posijali papire jer su očito smušeni i nesposobni naravno da im je poštar dostavio,sad opet zezaju dva tjedna radi sustava,da sam znao da tamo side nesposobni i arogantni ljudi ne bi im nikad potpisa pretplatu,stvarno su pokvareni,kako nekom u 15 minuta,a meni ni u misec dana,daj molim te znaju da sam kupija jeftino aparat i zato zezaju.Zato ću tražit od tipa u dučanu staru karticu da je koristim dok ovi ne aktiviraju pretplatu,ako ne izbrišu iz kompjutora i zahtjev za registraciju toliko su smušeni da me ni to ne bi začudilo,kao i to da mi za 20 dana aktiviraju na staroj kartici koju sam ostavio u dučanu.Stvarno u tele2 rade nesposobni i smušeni ljudi,možda im je plača mala pa su zato takvi oče da navuku bijes korisnika.RAZOČARAN SAM I UTUČEN GLUPIM TELCIMA TOLIKO DA BI VOLIJA DA IM ODUZMU KONCESIJU ZBOG NESPOSOBNOSTI

Napokon pretplata nakon 15 dana hvala bogu.Došao sam u dučan i rekao da mi pretplata još nije aktivirana,da mi Iva iz službe govori za 15 dana,on nazvao službu i njemu reču za 15 dana a on ispriča stvari koje sam imao oko pretplate i eto uključu me trenutkom oka,nemoram čekat 15 dana zbog radova na mreži.Napad je najbolja obrana,odmah te uključe,znači mogu a zezaju.Ne kažem da je tele2 nepoštena mreža,dapače najmanji su lopovi od svih drugih,ali u službi za korisnike imaju dosta ljudi koji radu protiv teleta,stvarno ako hitno ne promjene spavaće i stave iskusne i poštene ljude nikad ni neče aktivirat MMS i GPRS,a IZGUBIČE KORISNIKE SPAVAČIMA U SLUŽBI KOJIMA SE NE DA RADIT.SMJENITE SPAVAČE IZ SLUŽBE I POSTAVITE ISKUSNE ZNALCE,koiko ih je tek na burzi a rade spavači joj.
    Zadnji uredio Inovator : 21-09-2006 u 00:07

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    5800/S2
    Operater
    Tele2
    Godina
    32
    Bodovi
    11.946
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.946, Nivo: 26
    Bodovi: 11.946, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi 1 savjet NIKAD UZIMATI PRETPLATU!!!!!!!

4umas4life Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Bodovi: 40.660, Nivo: 49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao L.L.
    ???? zasto?
    tears stream down your face when you lose something you cannot replace...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=web]Problemi,.problemi,tip u dučanu ručno pošalje njima zahtjev za aktivaciju pretplate i to 2 puta,oni ne dobiju kriv zna se- poštar ,posija papir za aktivaciju,zašto nije kompjutorski e zato što je moja sim kartica stara pa zato neće da prihvati registraciju preko neta.Danas potpisa novi ugovor o pretplati s danom 19 rujna,na novoj sim kartici stara mi je oduzeta,i tip u dučanu kompjutorski poslao zahtjev za aktivaciju,kompjutor prihvatio broj od nove kartice sa starim brojem i tip rekao da će mi se aktivirat u roku od sata,i naravno nije ,a kartica mi oduzeta,nazvao službu sa sestrinog teleta nakon po ure javi se neka Iva i kaže da radi toga šta rade novi sustav rok je od 48 sati,ali da ču dobit za tjedan ili dva zato šta rade novi sustav i dosta je ljudi potpisalo pretplatu.Nije mi jasno kako kod vipa i t-mobilea odmah dobiješ pretplatu koji imaju znatno više korisnika dok kod ovih moraš čekat misec dana,prvo su posijali papire jer su očito smušeni i nesposobni naravno da im je poštar dostavio,sad opet zezaju dva tjedna radi sustava,da sam znao da tamo side nesposobni i arogantni ljudi ne bi im nikad potpisa pretplatu,stvarno su pokvareni,kako nekom u 15 minuta,a meni ni u misec dana,daj molim te znaju da sam kupija jeftino aparat i zato zezaju.Zato ću tražit od tipa u dučanu staru karticu da je koristim dok ovi ne aktiviraju pretplatu,ako ne izbrišu iz kompjutora i zahtjev za registraciju toliko su smušeni da me ni to ne bi začudilo,kao i to da mi za 20 dana aktiviraju na staroj kartici koju sam ostavio u dučanu.Stvarno u tele2 rade nesposobni i smušeni ljudi,možda im je plača mala pa su zato takvi oče da navuku bijes korisnika.RAZOČARAN SAM I UTUČEN GLUPIM TELCIMA TOLIKO DA BI VOLIJA DA IM ODUZMU KONCESIJU ZBOG NESPOSOBNOSTI

Napokon pretplata nakon 15 dana hvala bogu.Došao sam u dučan i rekao da mi pretplata još nije aktivirana,da mi Iva iz službe govori za 15 dana,on nazvao službu i njemu reču za 15 dana a on ispriča stvari koje sam imao oko pretplate i eto uključu me trenutkom oka,nemoram čekat 15 dana zbog radova na mreži.Napad je najbolja obrana,odmah te uključe,znači mogu a zezaju.Ne kažem da je tele2 nepoštena mreža,dapače najmanji su lopovi od svih drugih,ali u službi za korisnike imaju dosta ljudi koji radu protiv teleta,stvarno ako hitno ne promjene spavaće i stave iskusne i poštene ljude nikad ni neče aktivirat MMS i GPRS,a IZGUBIČE KORISNIKE SPAVAČIMA U SLUŽBI KOJIMA SE NE DA RADIT.SMJENITE SPAVAČE IZ SLUŽBE I POSTAVITE ISKUSNE ZNALCE,koiko ih je tek na burzi a rade spavači joj

Pa mogao je zahtjev poslat recimo fax-om.Možda bi prije stigao :bunny: :bunny:

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia 5310 expres music
    Operater
    Vip,tomato
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @web: neorganiziranost , neznanje i nikakva motiviranost za radom zbog katastrofalno niskih plaća........

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao L.L.
    Savjet dana, definitivno
    Keep calm and fastboot oem unlock.

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja ne razumijem ljude koji imaju prepaid... svako malo moras kupovat bon i pazit da ne ostanes bez love na racunu.... mislim..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo za tele2 pretplatu razumijem , jer sam cuo dosta ljudi koji imaju nekih poteskoca, ali isto tako i dosta ljudi je zadovoljno (npr. moj stari koji ju ima od prvog dana i kaze - kakva je i za koga je , Dobra je
    pretplata kao takva nije losa stvar , ali ja nakon 1.5god. u t-mobile sam ju raskinuo i radije sam na bonovima sad , nekak mi je novcanik puniji otad i lakse mijenjam aparate .

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla
    ja ne razumijem ljude koji imaju prepaid... svako malo moras kupovat bon i pazit da ne ostanes bez love na racunu.... mislim..

pa ja rade ostanem bez love na mobitelu..nego da samo zovem ,pisem poruke bez ogranjicenja..i onda kada dode racun ..cijela placa ode u racun...a ovako imas granicu,trosis dok mozes!! u biti i jedno i drugo imaju svoje pozitivne i negativne strane!! kod pretplate je dobro sto recimo da ti se nesto desi uvijek mozes zvati,zamisli da nemas nista na racunu..nemozes zvati nemozes nista!!!
    voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao flOorKilla
    Nekad je stvar i u zastiti privatnosti
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao christina
    pa ja rade ostanem bez love na mobitelu..nego da samo zovem ,pisem poruke bez ogranjicenja..i onda kada dode racun ..cijela placa ode u racun...a ovako imas granicu,trosis dok mozes!! u biti i jedno i drugo imaju svoje pozitivne i negativne strane!! kod pretplate je dobro sto recimo da ti se nesto desi uvijek mozes zvati,zamisli da nemas nista na racunu..nemozes zvati nemozes nista!!!
    Ja ne kužim ljude koji se ne mogu kontrolirati, koji uzmu mobitel i telefoniraju i da u tim trenucima ne kontaju da to KOŠTA... A onda se čude i sblažnjavaju kad račun stigne... Mobitel mi služi da se čujem s nekim na kratko ili najčešće zbog nekog dogovora ili pitanja... Sigurno ga neću koristiti za trkeljanje... I sad smo otišli u off...

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    N6280+512mb
    Operater
    veliko T
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a zašto svi stavljate karticu u mob tek kad izađete iz dućana,a ne u dućanu? )))))))

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    SE W995 , Nokia
    Operater
    vip ,tomato
    Bodovi
    9.181
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.181, Nivo: 22
    Bodovi: 9.181, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    preplata je dobra za one koji je znaju iskoristiti ja sam isto bio protiv dok nisam probao a kad je sam placas onda najbolje znas koliko ces trositi a sa teletom sam ful zadovoljan
    http://www.dnif.de

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja samo znam da kada bi ja imala pretplatu da bi bez veze zvala ovog,onog,minutu..dvije..i da bi se nakraju mjeseca nakupio racun jaaakooo velik..jer nemam granice kada znam da mogu zvati koliko hocu.. i jos bi se na kraju cudila..pa koga sam ja to zvala toliko da mi je dosao racun tako velik!! bolji su mi bonovi...
    voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!

4umas4life Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    xperia s
    Operater
    TeleZwei
    Godina
    41
    Bodovi
    40.660
    Nivo
    49
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    Ja ne kužim ljude koji se ne mogu kontrolirati, koji uzmu mobitel i telefoniraju i da u tim trenucima ne kontaju da to KOŠTA... A onda se čude i sblažnjavaju kad račun stigne... Mobitel mi služi da se čujem s nekim na kratko ili najčešće zbog nekog dogovora ili pitanja... Sigurno ga neću koristiti za trkeljanje... I sad smo otišli u off...
    potpis...ako se nemozes kontrolirat onda i na prepaidu radis veliki 'racun' samo sto svako malo kupujes bonove pa nisi svjestan

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opet problemi s teletom,krađa računa na pretplatu.U subotu oko 23 h posaljem sms tpo na 88o i pokaže stanje 20.49 kn,točno,u nedjelju navečer isto ali se pojavi možeš jednom u danu,al problem je šta tijekom nedjelje nisam niti jedan put poslao poruku,a oni da jesam,koji lažovi.Nazovem službu i ona nakon detaljnog ispitivanja,kad si i di rođen kaže 38 kuna,ja protestiram preko 28 kn ne može nikako,pitam ju koje sam brojeve zvao u nedjelju ona reče koje i da to iznosi 7.5 kn,kažem da je to 28,a ne 38 ona da taj prekjučerašnji tpo nije točan,pitam kako nije kad je,jer sve pozive i poruke sačuvan i računam da me ne zakinu i točan je,a ovi od 38 je čista krađa 10 kuna,kaže vidit ću kad dobijem ispis pa da se žalim,bojim se da če nadodavat brojeve i ure jer to su lopovi gori i od vipa

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoces rec da se na teletu moze povjeravati racun samo JEDNOM U DANU????ajme meni koja glupost...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao web
    bojim se da če nadodavat brojeve i ure
    mislim da nema potrebe za fantazijama. Na koju foru bi dodavali brojeve.
    dobar grah daleko se čuje

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek
    hoces rec da se na teletu moze povjeravati racun samo JEDNOM U DANU????ajme meni koja glupost...
    U T-mobilu možeš pregledavati neograničeno, ali pregled računa uvijek kasni nekoliko dana.
    Evo danas je 25.9.: preko sms-a mi javlja koliko sam potrošio do 23.9., a preko pregleda računa online mi javlja koliko sam potrošio do 18.9.
    Kao da imaju 10 milijuna korisnika, pa im sve kasni

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 3 PrvaPrva 1 2 3 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  2. Tele2 prestaje s radom u UK i Irskoj
    By Paramount in forum Tele 2
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 24-01-2006, 18:36