Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 373

Tema: Web´n´walk

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2009
    Mobitel
    Sony Ericsson, Samsung
    Operater
    Vip, Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja trosim 300-tinjak MB mjesecno tako da bi mi ovaj paket od 850 najvise pasao. Da se opustim i nepratim stanje MB ucestalo. Barem je danas promet lako potrosit, malo surfanja, skidanja mp3-a, igara, gledanja videa, slanje mailova i eto ga, jos tko ima bolji mob. ti MB nestaju samo tako. Bravo za T-mobile.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Morat ces cesce gledati youtube ili u krajnjem slucaju koristiti mobitel kao modem za PC!
    Pa zato i imam internet na mobu da nebi morao furat laptop svuda sa sobom
    Blesavo mi je to sad placat 5 kn vise da bi imao 25 MB vise kaj mi ovak i onak nicem ne sluzi...
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Isti slučaj. Jedino zašto koristim je za mail i pročitat dnevno novosti u sportu i to na stranici koja ne uzme ni pola MB po čitanju.
    E tak i ja, odem na fejs [mobile facebook], mail pogledam, odem na index [jedina stranica koja skine dosta MB-a] i tu i tamo na youtube..
    Prije tocno 30 dana kupio sam taj paket od 100 MB i potrosio sam 20 MB..
    A blesavo mi je davat 15 kn za 20 MB, kad vec za 5 kn vise mogu dobit 100 MB [taj cjenik mi uopce nije logican ]
    = Citat = Izvorno postao Goodman Pregledaj post
    Ja trosim 300-tinjak MB mjesecno tako da bi mi ovaj paket od 850 najvise pasao. Da se opustim i nepratim stanje MB ucestalo. Barem je danas promet lako potrosit, malo surfanja, skidanja mp3-a, igara, gledanja videa, slanje mailova i eto ga, jos tko ima bolji mob. ti MB nestaju samo tako. Bravo za T-mobile.
    Hmm..
    Ovo mi nije jasno, kak prek mobitela skidas mp3 i igre??

Ja bi volio da stave jedan paket od recimo 50 MB za recimo 15 kn, za one ne zahtjevne korisnike..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove