Ovako prije godinu dana presao sam sad prepaid na pretplatu i uzeo sam si w'n'w onaj paket 10MB 25 kn il kolko vec, to sam nakon mjesec dana otkazao.
E sad, vidim da t-mobile ima neku akciju za studente w'n'w na 6mj za 1 kn, pitanje je, da li ja mogu nakon tih 6 mjeseci otkazat w'n'w. Ako moze mislim da bi to uzeo jer zivim na selu i nema nikakvih naznaka da ce uskoro doc DSL u moj kraj a problem mi je sto sam recimo 4 dana u Vž zbog faxa i imam na stanu DSL, a ostala 3 dana sam doma i imam ISDN, a princip studiranja mi je da 30-40 posto obaveza, zadaca i raznih testova rjesavam preko interneta, dakle s ISDN-om tesko izvedivo jer mi tati treba za posao.
Jos nesto svidja mi se ona nokia 6120c koju nude uz tu studentsku akciju, pitanje je dal dodje mobitel jeftinije ako produzim ugovor na 24 mj uz tarifu 150.

Sto mislite dal se isplati onda uzet tu opciju w'n'w na 6 mj za kunu pa onda iskljucit tu opciju ili mozda ima neko bolje rijesenje (imam i carnet account, dobio od faxa) ?

Isprika ako sam postavio pitanje slicno nekom od prethodnih no jednostavno sam u stisci s vremenom zbog faxa i obaveza pa ne stignem sve procitat

Hvala na odgovorima i lijep pozdrav