Ovako prije godinu dana presao sam sad prepaid na pretplatu i uzeo sam si w'n'w onaj paket 10MB 25 kn il kolko vec, to sam nakon mjesec dana otkazao.
E sad, vidim da t-mobile ima neku akciju za studente w'n'w na 6mj za 1 kn, pitanje je, da li ja mogu nakon tih 6 mjeseci otkazat w'n'w. Ako moze mislim da bi to uzeo jer zivim na selu i nema nikakvih naznaka da ce uskoro doc DSL u moj kraj a problem mi je sto sam recimo 4 dana u Vž zbog faxa i imam na stanu DSL, a ostala 3 dana sam doma i imam ISDN, a princip studiranja mi je da 30-40 posto obaveza, zadaca i raznih testova rjesavam preko interneta, dakle s ISDN-om tesko izvedivo jer mi tati treba za posao.
Jos nesto svidja mi se ona nokia 6120c koju nude uz tu studentsku akciju, pitanje je dal dodje mobitel jeftinije ako produzim ugovor na 24 mj uz tarifu 150.
Sto mislite dal se isplati onda uzet tu opciju w'n'w na 6 mj za kunu pa onda iskljucit tu opciju ili mozda ima neko bolje rijesenje (imam i carnet account, dobio od faxa) ?
Isprika ako sam postavio pitanje slicno nekom od prethodnih no jednostavno sam u stisci s vremenom zbog faxa i obaveza pa ne stignem sve procitat
Hvala na odgovorima i lijep pozdrav
Nakon isteka 6 mjesečnih naknada opcije web'n'walk XL za 1 kn, ona ostaje i dalje aktivna i počinje se naplaćivati - dakle, opcija se neće automatski deaktivirati, pa je potrebno zatražiti njenu deaktivaciju prije isteka promotivnog perioda.
Dakle, možeš je deaktivirati, jedino si 2 godine vezan za t-scum pretplatu.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bio danas u T-comu i raspitao se, rekli su mi da se nakon 6mj moze wnw deaktivirati, no ono sto mene muci jest to da onu nokiju i uslugu wnw mogu uzet samo na tarifu Flex 60 i onda me dodje mob 1000kn a ja bi ga uzeo na flex 150 pa da bude jeftiniji, moram jos o svemu razmislit
Ja trenutno imam Web'n'Walk-S (10MB mjesečno) i dosta mi se sviđa ta opcija za studente "6 mjeseci za 1 kunu". Ali, zanima me jedna stvar:
Mogu li ja iskoristiti tu opciju ako nisam PRIVATNI pretplatnik? Ja sam član Flex teama 700, pa me zanima da li mogu uzeti tu "studentsku" opciju iako se vodim kao POSLOVNI pretplatnik..?
Bookmarks