Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 373

Tema: Web´n´walk

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.729, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca Pregledaj post
    Pa ne znam kako ti to funkcionira, ali ako sam dobro shvatio, ta vip go tarifa ne koristi GPRS, nego WAP odnosno data poziv (nešto kao faks)...Imaš VIP.gprs Start u kojoj ideš preko GPRS-a i isto ti skida vip bona lovu
    da pa s nokiom sam ja isla s tim vip.gprs start.i sad idem,na ovom nisam jos ovo uzela ,,ima vipme+viponline Go,i jos 2 Go,al nemogu otvorit ,jer mi sad blokira neki bog

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lili Pregledaj post
    da pa s nokiom sam ja isla s tim vip.gprs start.i sad idem,na ovom nisam jos ovo uzela ,,ima vipme+viponline Go,i jos 2 Go,al nemogu otvorit ,jer mi sad blokira neki bog
    Mislim da si nesto pomijesala, evo s njihove stranice:

Vipme + Vip online Go

Surfajte po Internetu, pričajte putem svog GSM aparata u isto vrijeme, a troškove plaćajte zajedno.

Uz pojam kombinacije Vip online s GSM uslugom korisnici obično povezuju fizičko spajanje (žicom, infracrvenom vezom…) njihova GSM aparata s kompjuterom. Kombinacija Vip online-a s GSM uslugom zapravo predstavlja povezivanje naplate tih dviju usluga, što znači, spajanje na Internet i dalje se vrši putem fiksne linije.

Vipme korisnici mogu odabrati Go proizvod i u tom slučaju svi će troškovi korištenja Vip online i Vipme usluge teretiti isti Vipme/Vip online korisnički račun.

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722212&idnews=15211

ili ovo:

Vip online + GSM

Uz pojam kombinacije Vip online s Vip GSM uslugom korisnici obično povezuju fizičko spajanje (žicom, infracrvenom vezom…) njihova GSM mobilnog telefona s kompjuterom. Međutim to je samo povezivanje naplate tih dvaju usluga, spajanje na Internet i dalje vršite preko fiksne linije.

* ako koristite Go proizvod - troškovi za obje usluge (Vip online i Vipme) terete isti Vipme/Vip online korisnički račun
    * ako koristite Mini, Start ili Midi proizvode - troškovi za obje usluge (Vip online i tarifni modeli za Vip pretplatnike) iskazuju se na istom mjesečnom računu
    http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723978&idnews=15696
    Zadnji uredio 10aLEX : 16-08-2007 u 15:04

SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    samsung i Huawei
    Operater
    A1 tomato
    Bodovi
    33.729
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Mislim da si nesto pomijesala, evo s njihove stranice:

Vipme + Vip online Go

Surfajte po Internetu, pričajte putem svog GSM aparata u isto vrijeme, a troškove plaćajte zajedno.

Uz pojam kombinacije Vip online s GSM uslugom korisnici obično povezuju fizičko spajanje (žicom, infracrvenom vezom…) njihova GSM aparata s kompjuterom. Kombinacija Vip online-a s GSM uslugom zapravo predstavlja povezivanje naplate tih dviju usluga, što znači, spajanje na Internet i dalje se vrši putem fiksne linije.

Vipme korisnici mogu odabrati Go proizvod i u tom slučaju svi će troškovi ....korištenja Vip online i Vipme usluge teretiti isti Vipme/Vip online korisnički račun.

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8722212&idnews=15211

ili ovo:

Vip online + GSM

Uz pojam kombinacije Vip online s Vip GSM uslugom korisnici obično povezuju fizičko spajanje (žicom, infracrvenom vezom…) njihova GSM mobilnog telefona s kompjuterom. Međutim to je samo povezivanje naplate tih dvaju usluga, spajanje na Internet i dalje vršite preko fiksne linije.

* ako koristite Go proizvod - troškovi za obje usluge (Vip online i Vipme) terete isti Vipme/Vip online korisnički račun
    * ako koristite Mini, Start ili Midi proizvode - troškovi za obje usluge (Vip online i tarifni modeli za Vip pretplatnike) iskazuju se na istom mjesečnom računu
    http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723978&idnews=15696
    da,hvala!.....

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove