Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 373

Tema: Web´n´walk

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahaha...
    e vidiš, akd netko ne plaća zato što mu ne dolaze računi, onda se smatra da se takva osoba smatra da se može praviti glupom, pa se prema njoj tako i odnosi. tj, ne popušta se.
    ako ti primjetiš da ti neki račun nije stigao, javiš to i brzo se riješi ta poteškoća...

31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao no name Pregledaj post
    hahahaha...
    e vidiš, akd netko ne plaća zato što mu ne dolaze računi, onda se smatra da se takva osoba smatra da se može praviti glupom, pa se prema njoj tako i odnosi. tj, ne popušta se.
    ako ti primjetiš da ti neki račun nije stigao, javiš to i brzo se riješi ta poteškoća...
    ima vec 4-5 godina od toga, tako da ne znam u cemu je stvar a i nedavno sam kupovao u vipu komplet sa osobnom, valjda su me zaboravili...
    nije moj problem sto racuni nisu stigli pa ni ne osjecam da trebam nesto placati za sto racun nisam dobio a nisam ni taj broj koristio jer su ga iskljucili...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao borisxy Pregledaj post
    ima vec 4-5 godina od toga, tako da ne znam u cemu je stvar a i nedavno sam kupovao u vipu komplet sa osobnom, valjda su me zaboravili...
    nije moj problem sto racuni nisu stigli pa ni ne osjecam da trebam nesto placati za sto racun nisam dobio a nisam ni taj broj koristio jer su ga iskljucili...
    Čestitam! Da je i njih neko nasamario:-) Znam za nekoliko priča gdje je situacija bila obrnuta i gsje su to dobro naplatili uključujući i neke bogtepitajkakve troškove!
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    K800, K320i, 6080
    Operater
    VIP/T-Mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Čestitam! Da je i njih neko nasamario:-) Znam za nekoliko priča gdje je situacija bila obrnuta i gsje su to dobro naplatili uključujući i neke bogtepitajkakve troškove!
    hahahahaha... polako, ima još vremena

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove