= Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
Pa baš super ako dođem na red. Imam povjerenja u T-Mobile-ov sustav i ako je greška do njih samo mogu profitirati i još će mi otpisati naknadu ili sl. Vjeruj mi koristim dosta njihovih usluga i do sad nisam imao nikakvih problema a na preplati sam već 5 god.
Imas povjerenja u njihov sustav? Pogotovo ovaj za prijenos podataka gdje na racunima I specifikacijama jos uvijek mjere GPRS promet u minutama. Barem je na specifikaciji tako pod trajnje. I sad nema veze sto se to u stvarnosti mjeri bajtima, ali to "trajanje" bas uliva povjerenje
OK, zelim ti srecu I zadovoljstvo I da ti se nikad ne dogodi ono sto se meni dogodilo.

@shamanix To jesu li prekoracili limit ili ne je sad potpuno irelevantno, jer su I meni 25.04 poslali poruku da mi potrosnja iskace iz tarifnog paketài da sam prekoracio limit, sto je bilo u sukobu sa zdravim razumom, jer imam log u kojem je bilo potroseno nekih 200 mb. I ja sam ih zzao I rekli su mi da ne brinem itd. Kd je u 5. mjesecu dosao racun imao sam sta vidjeti. Umjesto 172,5 kn koliko je dolazilo inace, doslo je 1053,00 kune. Dan nakon sto je stigao racun oni me iskljuce, jer mi je racun "odskakao od prosjeka mojih racuna" a ostatak price sam vec naveo prije.

@doggy instaliraj si DU meter na komp I prati potrosnju. Logove cuvaj, jer ce ti jedino oni biti moguci dokaz u eventualnom sporu.