0981550
www.t-mobile.hr
to su ti dva čarobna puta do svih ovih odgovora.![]()
0981550
www.t-mobile.hr
to su ti dva čarobna puta do svih ovih odgovora.![]()
Na webu nisam bas nasao odgovore koje trazim, zato sam postao ovdje.
No, nakon 4 dana dosao je odgovor na moj mail s odgovorima
Ukoliko želite izvršiti prijelaz sa Simpe na T-Mobile pretplatu te potpisati pretplatnički ugovor, isto možete učiniti u svim T-Mobile dućanima ili T-Centrima. U Županji se T-Centar nalazi na adresi Strossmayerova 12.
Pretplatnički ugovor nije potrebno potpisivati s ugovornom obvezom od 12 ili 24 mjeseca ukoliko to ne želite, a za korištenje opcije web`n`walk možete odabrati bilo koji tarifni paket, uključujući i Flex 60. Visina paketa, npr. 60, ukoliko se za taj odlučite, na raspolaganju vam je za T-Mobile usluge, pozive SMS poruke MMS poruke itd.
Nadalje, u mogućnosti ste aktivirati web`n`walk S ili XL paket. Mjesečna naknada za S paket iznosi 25 kn a u isto je uključeno 10MB prenesenih podataka, nakon toga cijena 1 MB iznosi 2,50 kn. Ukoliko odaberete XL paket, mjesečna naknada iznosi 100 kn, a u paket je uključeno 1 GB. Nakon iskorištenog 1 GB, cijena 1 MB iznosi 1,10 kn.
Uslugu Web’n’walk paket možete aktivirati pozivom T-Mobile Službi za korisnike ili potpisom odgovarajućeg zahtjeva za aktivaciju web’n’walk paketa na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem prodajnog predstavnika, a paket će vam se aktivirat u najkraćem mogućem roku.
Nakon izvršene aktivacije zaprimit ćete SMS poruku s obavijesti o trenutku kada vam je web’n’walk paket aktiviran, te od trenutka aktivacije počinju vam teći prava i obveze utvrđene Uvjetima korištenja web`n`walk paketa.
Dodao bih samo da je razlika izmedju vipa i t-mobila ta sto u t-mobilu se mora potpisati ugovor na min. 12 mj. dok u vipu na min. 3 mj, naravno pretplata se odnosi na podatkovne tarife.
Krivo! Na T-Mobile-u možeš potpisati ugovor bez obveznog trajanja preplatničkog odnosa!
Posjeti http://www.t-mobile.hr/2/20-10-08-30-00.asp
Skrolaj na samo dno!
I pročitaj!
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Zadnji uredio no name : 11-06-2007 u 11:28
Hm, malo sam zbunjen kao i ovi u SZK!
Zvao sam za wnw i rekli su mi da moram potpisati ugovor, a za mobile internet da vrijedi samo za laptop tj za podatkovne kartice. Uostalom neda mi se zezat sa t-mobile kad u vipu su mi jasno rekli da je kod njih min. 3 mj. i to je ok, a uz to imaju u suradnji s carnetom 50 % popusta, medjutim tada je 12 mj. min. ali je jeftino pa se isplati npr uzet 128 mb za svega 45 kn + naknada za zrakarinu....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Bookmarks