odlicno... 100kn za wnw...Izvorno postao ExCenTric
nego, kakve su komplikacije i ima li istih kod ovog spustanja s flex 150 na flex 60?
pozz
odlicno... 100kn za wnw...Izvorno postao ExCenTric
nego, kakve su komplikacije i ima li istih kod ovog spustanja s flex 150 na flex 60?
pozz
Zadnji uredio Pharcyde : 12-11-2006 u 14:18
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
nakon 4 plaćena računa možeš bez problema spustit tarifu samo jedan korak na nižeIzvorno postao Pharcyde
u tvom slučaju sa 150 na 60 bez problema
a wnw koliko se vidi iz njihovih uvjeta korištenja možeš odjaviti već sljedeći mjesec osim ako t-mobile ne uoči tu rupu u svom sistemu i izmjeni uvjete kao što je to nedavno napravio sa max.tv-om
er:gf768,788,t18,20,28,29,39,65,r320-sz7-n8210-p:gd30,92,55,75-ph630-si:s35,55-sam:n100,a400,800,e700-moto:v50,60,360-se:t230,610,k700i,z520,530,1010
imam n70 ali na svojoj kartici nemam uključen wnw, ali kod staroga na kartici imam pa me zanima dal ako njegovu karticu ubacim u svojoj mob dal će ić na njegovu karticu promet.
logično je da ide na njegovu,al za svaki slučaj da budem siguran, jel za netko??
Stvar bi trebala ić preko njegove kartice (ko što kažeš logično je) jer kao što samo ime kartice kaže SIM kartica (Subscriber Identification Modul ili Pretplatnički Identifikacijski Modul). Ja imam WnW na kertici i 2 moba Motorola V360 i SonyErics. T630 i oba mogu koristit za WnW iako je T630 značajno sporiji.Izvorno postao marq
Eh, da sam prije naletio na ovaj forum/topic znao bih ranije ove stvari, umjesto da gnjavim jadne radnike u t-mobile centu sa mojim 'bezveznim' pitanjima. Odgovor je skoro svaki put bio isti "Samo malo da priupitam." LOL
Uglavnom, ubo sam N70 sa w'n'w. Koristio sam ga nekih 7-8 dana proslog mjeseca i koristit cu ga i ovaj mjesec, cist ono da se malo izivljavam, pa cu ga s novom godinom odjaviti![]()
Upomoć! Help!! F1!!!
Uzeo sam prošli mjesec wnw. Cijeli 11 mjesec surfao bez problema. Do neki dan.
Kad se spojim sa PC-a prekine mi vezu (ugasi se ono E uz antenu). Isto se događa kad surfam sa mobitela. Mobitel je Nokia 6233. I ništa nije promijenjeno u odnosu na vrijeme kad je veza radila besprijekorno, ni na mobu, ni na PC-u.
Nisam kontaktirao T-mobile nadajući se da nas ima još. Iako u uvjetima stoji da će spriječiti zloupotrebu ne znam da li se to odnosi na surfanje sa PC-a jer u ponudi imaju tarifu Mobilni internet koja je 2X skuplja.
kako znam kada sam potrošio tih gigabajt prometa???
što bih terbao napraviti da mogu web n walk koristit na svojoj 6600 njoki?
mama ti sestra!
Bookmarks