Najbolje da nazoves SZK pa pitas, meni je tip sam predlozio da uzmem visu tarifu pa se nakon 3 mjeseca vratim natrag na nizu makar to vracanje na nizu tarifu obicno izbjegavaju navest kao opciju...
Najbolje da nazoves SZK pa pitas, meni je tip sam predlozio da uzmem visu tarifu pa se nakon 3 mjeseca vratim natrag na nizu makar to vracanje na nizu tarifu obicno izbjegavaju navest kao opciju...
Nakon 4 mjeseca se moža spustiti na nižu tarifu, ali samo "za stupanj nižu".
Npr. s tarife 300 se može spustiti na tarifu 150, ali ne na tarifu 60.
ja sam uzimao mda vario isto u toj ponudi na tarifu 150 i 24 mj i meni nisu uopce ukljucili wnw. zbog cega neznam,ali i bolje da nisu jer sad necu valjda platit ni tih 100 kn. dok je frend isto uzimao varia u toj ponudi i njemu su odmah ukljucili, ali ne xl tarifu nek s. mislim da su jako zbunjeni oko tih stvari. uglavnom, ti bi mogao odmah drugi dan to iskljucit
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Ma sve je to meni jasno... Al me zanima dal onda moram plaćat tih 100Kn svaki mjesec (24 mjeseca)?
Ma mislim da ću sutra do t-mob dućana i raspitat se... možda znaju nešto više...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
neces placat ako u potpunosti iskljucis wnw. ja sam isao par puta pitat i zvao sam par puta szk i svi su mi rekli drugacije. a moj slucaj je cisti primjer kak i oni sami sebe za.ebu. uzeo uredaj u toj akciji, a nisam platio ni tih prvih 100 kn.
A je li moguće surfati sa bilo kojim mobitelom sa EDGE/UMTS-om ili isključivo sa mobitelima u wnw ponudi, bilo na mobu ili na kompu preko moba?
Naravno da je moguce, GPRS/EDGE/UMTS i koristis u raznoraznim verzijama.Izvorno postao ekopi
dodatak:
ako moze laicko objasnjenje u vezi ovog uzimanja w'n'w s mobom bio bih zahvalan. ljudi me vuku za rukav, a ne znam sto im reci jer ni sam ne vjerujem u to... dakle... ako uzmem N70
Nokia N70 + web'n'walk XL 198,00 na 24mj tarifa 150
1.mjesec 150kn + 100
2. mjesec 150kn (likvidiram w'n'w)
3. mjesec 150kn
4. mjesec 150kn
5. mjesec "korak dolje" na flex 60 i slijedecih 19 mj. na flex 60...
jesam shvatio dobro ili sirim dezinformacije?![]()
unaprijed hvala na odgovorima.
Zadnji uredio Pharcyde : 11-11-2006 u 18:12
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
dobro si shvatio. ak ces imat srece kao ja, neces platit ni tih prvih 150 kn za wnw.
Bookmarks