da su barem i m stavili osim s i xl to bi sigurno uzeo,tu negdje na sredini da je,jer mi ovo 1gb previše a 10 mb premalo!
da su barem i m stavili osim s i xl to bi sigurno uzeo,tu negdje na sredini da je,jer mi ovo 1gb previše a 10 mb premalo!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa ona je to super, ako je tako ko što Milo Dete je reko... Znači da plaćaš samo "čistu" tarišu 60-150 ili koju već imaš...
Samo, imam jedno pitanje: kako odjaviti onda taj W'n'W nakon par dana? Da li moraš ić u T-mob ili samo nekom porukom ili šta??![]()
E da, a do kad traje ta akcija?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ne otvaram novu temu, budem tu pitao...
Koja je razlika izmedu TM HR WAP GPRS i TM HR Internet konekcije? Tj. znam da je razlika u proxy adresi i pristupnoj tocki ali koja je razlika sto se rada tice?
Aktivirao sam wnw mali (10mb) i kad hocu webat i hodat iz npr. opere ili nekog drugug browsera moram koristit wap gprs jer preko internet nece nista otvorit, a kad update-am antivirusni ili koristim program koji preko gprs-a trazi ulicu onda pak moram povezat preko internet jer preko wap gprs nemoze nac server... Zast nemogu i iz opere povezivat na web.htgprs access point?
Jedan je WAP protokol, a drugi je klasični internet protokol, i ovaj prvi otvara samo WAP stranice, dok ovaj drugi služi za sve drugo. E sad, meni u operi rade oba protokola uz web.htgprs APN, ondnosno TM internet konekcija
Nece nikak opera da proradi na internet konekciju, nije bitno, otvara mi sve stranice preko wap gprs... Web n walk promet mi se jednako racuna na oba dvije konekcije, nemoram koristit neku odredenu?
Da li mi netko može odgovoriti, al trebo bi mi što prije odgovor...
Da li je istina da ako se produži ugovor na recimo 2god, tarifa 60, da se samo prvi mjesec plaća Web'n'walk, pa se onda može odjaviti, pa ispada da platiš tu uslugu (100Kn) samo za razdoblje koje ti je taj w'n'w bio uključen? ili se plaća svaki mjesec tih 100Kn bez obzira što si tu opciju isključio?
Ako može odgovor što prije jer bi iskreno rečeno htio ubost N70 ali mi se ne ispalti ako bi morao svaki mjesec plaćati tih dodatnih 100Kn...![]()
Unaprijed hvala...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Najbolje da nazoves SZK pa pitas, meni je tip sam predlozio da uzmem visu tarifu pa se nakon 3 mjeseca vratim natrag na nizu makar to vracanje na nizu tarifu obicno izbjegavaju navest kao opciju...
Bookmarks