Stvano ne kužim čemu taj IMEI. Baš ću sutra probat turnut karticu u nešto drugo.Izvorno postao RS_BuRnOuT
Stvano ne kužim čemu taj IMEI. Baš ću sutra probat turnut karticu u nešto drugo.Izvorno postao RS_BuRnOuT
ma nije tocno kakav imei ja sam koristio na dva uredaja radi bez problema
hebote jel dođe ta poruka da je aktiviran wnw? meni ništ nije stiglo i nakon 5 dana
stalno ih moram neki k.... zvat već mi je dost, a baš bi volio upoznat s banderom kojeg tulipana iz službi za korisnike![]()
da su barem i m stavili osim s i xl to bi sigurno uzeo,tu negdje na sredini da je,jer mi ovo 1gb previše a 10 mb premalo!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa ona je to super, ako je tako ko što Milo Dete je reko... Znači da plaćaš samo "čistu" tarišu 60-150 ili koju već imaš...
Samo, imam jedno pitanje: kako odjaviti onda taj W'n'W nakon par dana? Da li moraš ić u T-mob ili samo nekom porukom ili šta??![]()
E da, a do kad traje ta akcija?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ne otvaram novu temu, budem tu pitao...
Koja je razlika izmedu TM HR WAP GPRS i TM HR Internet konekcije? Tj. znam da je razlika u proxy adresi i pristupnoj tocki ali koja je razlika sto se rada tice?
Aktivirao sam wnw mali (10mb) i kad hocu webat i hodat iz npr. opere ili nekog drugug browsera moram koristit wap gprs jer preko internet nece nista otvorit, a kad update-am antivirusni ili koristim program koji preko gprs-a trazi ulicu onda pak moram povezat preko internet jer preko wap gprs nemoze nac server... Zast nemogu i iz opere povezivat na web.htgprs access point?
Jedan je WAP protokol, a drugi je klasični internet protokol, i ovaj prvi otvara samo WAP stranice, dok ovaj drugi služi za sve drugo. E sad, meni u operi rade oba protokola uz web.htgprs APN, ondnosno TM internet konekcija
Bookmarks