eto ja napokon uzeo mobitel, ali i taj wnw.zanima dal je taj wnw odmah ukljucen ili oni posalju kakav sms da je wnw aktivan? da ne bi bilo da ja bezbrizno surfam, a racun onda dode malo poveci
eto ja napokon uzeo mobitel, ali i taj wnw.zanima dal je taj wnw odmah ukljucen ili oni posalju kakav sms da je wnw aktivan? da ne bi bilo da ja bezbrizno surfam, a racun onda dode malo poveci
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
meni jos nije dosa ni nakon 7 dana,ali sam cuo od operatera da mi je ukljucen
a jos da nije ukljucen valda bi dosla ona poruka da sam potrosio 60 kn u tarifi sezdeset ili se mozda varam![]()
to ti nema veze s tarifom 60,150,... bar su tak meni rekli. imas xl paket 1gb koji placas 100 kn i to je to.uglavnom ja cu cekat njihov sms.rekli su mi da u roku 24,48 sati stize aktivacija
to su i meni rekli u tom roku pa jos nista nije stiglo,nisi me shvatio ja mislim da je ta tarifa ukljucena jer u suprotnom bi bila ukljucena tarifa freesurf od 100kb =6kn
ali je njezin trosak kao i trosak govornih poziva ukljucen u 60 kn mjesecne pretplate ako se uzima tarifa 60,i onda nakon sto potrosis tih 60 kn dobijes sms obavijest da si iskoristio cifru od 60 kn
kako se to nije desilo onda je sigurno xl tarifa ukljucena
moguce i to, ali ja cu rade pricekat dan dva i onda ih nazvat i krenut.kak se uopce trosi taj promet? kolko skine mb za jednu stranicu?
Meni poruka o aktivaciji nije uopče stigla, ali sam nazvao drugi dan da provjerim i rekli su mi da je usluga bila aktivirana u roku od par sati.
PREDATOR
Ni meni nije stigla nikakva poruka, još sam ja prešao sa simpe i sve je bilo aktivno u roku pola sata.
Bookmarks