Cijena MDA Varia je i prije ove šeme bila ista, kako za keš, tako i na ugovor, pa ne vidim razlog zašto bi se tu pravila razlika.
Cijena MDA Varia je i prije ove šeme bila ista, kako za keš, tako i na ugovor, pa ne vidim razlog zašto bi se tu pravila razlika.
Mene isto zanima što i ExCenTric-a...
A ovo piše u uvjetima za web'n'walk: (9ta točka)
e sad, mene zanima, znači ako uzmeš mob sa tim web'n'walk-om, koristiš to mjesec dana i onda isključiš, da li se i dalje plaća tih 100Kn mjesečno za w'n'w ili se to samo plaća kada je uključena ta opcija??Web'n'walk XL paket moguće je aktivirati za trajanja promotivnog razdoblja između 11. rujna 2006. godine
do 28. veljače 2007. godine. Pretplatnik može aktivirati web’n’walk XL paket maksimalno 2 puta tijekom
trajanja promotivnog razdoblja. Pretplatnik web’n’walk XL paket aktivira pozivom T-Mobile Službi za
korisnike ili potpisom odgovarajućeg zahtjeva za aktivaciju web’n’walk XL paketa na ovlaštenom prodajnom
mjestu ili putem prodajnog predstavnika. Web’n’walk XL paket aktivirat će se Pretplatniku u najkraćem
mogućem roku nakon poziva Pretplatnika T-Mobile Službi za korisnike, odnosno potpisa odgovarajućeg
zahtjeva za aktivaciju na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem prodajnog predstavnika. Nakon izvršene
aktivacije Pretplatnik će primiti SMS poruku s obavijesti o trenutku kada mu je web’n’walk XL paket
aktiviran, te od trenutka aktivacije Pretplatniku počinju teći prava i obveze utvrđene ovim Uvjetima
korištenja. Web’n’walk XL paket neće biti aktiviran Pretplatniku koji u trenutku postavljanja zahtjeva za
aktivaciju ili u trenutku aktivacije ima dospjela nepodmirena dugovanja prema T-Mobile-u. Web’n’walk XL
paket deaktivira se pozivom Pretplatnika T-Mobile Službi za korisnike ili potpisom odgovarajućeg zahtjeva
za deaktivaciju web’n’walk XL paketa na ovlaštenom prodajnom mjestu ili putem prodajnog predstavnika, s
time da zahtjev za deaktivaciju stupa na snagu na kraju obračunskog razdoblja u kojem je zahtjev
postavljen. Pretplatnik koji aktivira web’n’walk XL paket, može ga koristiti u neograničenom vremenskom
periodu, odnosno, dok ga ne deaktivira.
Bilo bi super kad bi to netko znao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Njemački t-mobile za 60 Eura daje 5 GB + 200 sati mjesečno na WLAN hotspotovima, a za 44 Eura 400 MB + 20 sati.
Eh, di smo mi od 5 GB
P.S. Naravno da je 60 Eura za naše pojmove preskupo, ali i njemačke su plaće nešto veće od naših![]()
To ne radi na laptopu ??? Ne? Dobro ...
Nije ovo za mene ...
Kako misliš da to neradi an laptopu?Izvorno postao tomislav10
Pa to je opcija za mobitele, tj da sa mobitelom surfaš netom... a ako hoćeš, možeš povezati laptop i mobite, pa onda mob koristiš kao "modem" i surfaš netom sa laptopom...
Izvorno postao tomislav10
Kod mene radi i na običnom kompu
Da, ali je on vjerojatno mislio na to da mu za to netreba mob, već da damo "To" "ušteka" u laptop i gotovo... mislim da se na to odnosilo...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Danas sam aktivirao web n walk S, mislim da je to dobra opcija ako se pogledaju cijene gprs-a koje su bile prije. Za mail i malo surfanja po netu biti če sasvim doviljno.
PREDATOR
Bookmarks