Zanima me sto se dogada ako ja nepaltim racun sada? Jer planiram neplatiti. Da li ce me samo iskopcati ili ce pokrenut nekakvu tuzbu i nekako mi to naplatiti?
Zanima me sto se dogada ako ja nepaltim racun sada? Jer planiram neplatiti. Da li ce me samo iskopcati ili ce pokrenut nekakvu tuzbu i nekako mi to naplatiti?
prvo će te isključiti, pa će ti račun zastarjevati, pa će ti se početi skupljati kamate, pa ćeš doći na sud, pa slijedi ovrha.
ti biraš u kojem trenutku prestaje linija![]()
hahahaha...
e vidiš, akd netko ne plaća zato što mu ne dolaze računi, onda se smatra da se takva osoba smatra da se može praviti glupom, pa se prema njoj tako i odnosi. tj, ne popušta se.
ako ti primjetiš da ti neki račun nije stigao, javiš to i brzo se riješi ta poteškoća...![]()
ima vec 4-5 godina od toga, tako da ne znam u cemu je stvar a i nedavno sam kupovao u vipu komplet sa osobnom, valjda su me zaboravili...
nije moj problem sto racuni nisu stigli pa ni ne osjecam da trebam nesto placati za sto racun nisam dobio a nisam ni taj broj koristio jer su ga iskljucili...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Evo danas sam i ja uzeo Flex 60 na Simpa karticu.
Magicna rijec je bila vremenski neograniceno a ne na 2-3 mjeseca (valjda ce mi dotad gadovi dovest ADSL).
Kaze mi tip da ce mi doci SMS za oko 20 min s potvrdom. Proslo je vise od 6h i ne dolazi ni na taj broj ni na broj za informacije (koji je 091).
Jel ima veze sto je racun istekao (iako je kartica jos funkcionalna)?
*100# kaze "Rezultat nepoznat" (radi se o Nokiji).
Sto kad otkazem pretplatu, onda je SIM kartica za bacit, ili?
Da ne otvaram novu temu, samo da navedem kao iskusni korisnik wnw-ada je kvaliteta signala (UMTS) prlilicno slabija od VIP-ove, a to moze biti presudno na HSDPA uredjajima I picamica HSDPA karticama
Na T-mobilu mi se stalno prebacivalo na GSM, pa nazad na 3G, dok na VIPU, evo stalno je 3G. Nije mi se jos u mjesec dana prebacio na GSM. ISto tako I brzina prilicno cesto prebaci preko 1 mbps dok je na T-debilu rijetko prelazil 600 kbps.
Potvrdjujem, Tdebile veza mi stalno prebacuje sa 3G na EDGE i rijetko kad je brzina malo bolja cak i u centru grada, jedino sto je skupo mi ici preko Vipa
centar - ziher ti nije rekao da će ti za 20 min STIĆI ta poruka, nego da postoji mogućnost da ti stigne u tom roku. vremensko ograničenje je malo duže.
a ovo sa *100# ti javlja zato što si isključen sa simpe.
mile - vidiš, recimo, kod mene u stanu vip gotovo i nema signala, tako da koju god opciju izaberem - nema teorije.
dok mi t-mob imam pun signal. što je poprilično teško. nisam isprobavao t mob conn card, tako da za to ne mogu reći, ali to ti varira od mjesta do mjesta.
Ja sam "testirao" po cijelom gradu (splitu I okolici) I nigdje, bas nigdje se vipov signal nije prebacio na GSM. T-debil se u mom wc-u, podrumu na poslo pod normalno prebacuje na GSM. O nekim zgradama da I negovorim. Moje je iskustvo da je Vipova 3G mreza puno bolja od T-debilove. Pokrivenost I gustoca BTS-ova.
Ne bih bas rekao. U Zagrebu je zapravo obratna stvar, rupa u Vipovom signalu milijun, dok u slucaju T-Mobilea nema toliko rupa...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ček jel govoriš o 3G signalu. Ja kad god dođem u ZG T-debilov 3G se gubio na određenim lokacijama. S vipovim još nisam bio. Al sve je moguće, uglavnom u ST je situacija takva kakvu sam naveo i koliko sam primjetio na svim VIP-ovim BTS-ovima su postavljene i 3G antene, za razliku od T-debilovih
Da, mislio sam na 3G/HSDPA signal...
Znam da na bitnijim kvartovima gdje god ja stalno idem, a govorimo i o strogom centru grada, da često nema vipovog signala, ali zato je T-Mobileov konstantan...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Mozda mali OT:
Dosao mi je SMS da ce moje clanstvo u +clubu bit aktivirano...
Posto sam novi imam nekoliko pitanja:
Kako provjerit koliko imam na racunu?
Koji je besplatni broj za izbornik i/ili razgovor s agentom?
Čemu tebi služi internet?
0800-1550 ili 098-1550
Đizs![]()
VIP 3G signal u ZG je grozan, losiji je od T Mobileovog i to zamjetno. I ono sto je jako lose, kad mob izgubi 3g signal na VIP-u, treba mu jako dugo da se vrati. Moguce je da u Splitu T Mobile jos nije postavio dovoljno baznih stanica.
Najapsurdnije je to sto testni Tele2 3G signal (s nekih max. 20-ak antena) nije puno losiji od VIP 3g signala koji se stalno njime hvali.
Evo i ja sam postao korisnik w'n'w.
Poslao sam SMS za aktivacaiju ali mi nije dosao potvrdni da je aktivirano. Nazvao i tip kaze da je aktivirano.
Poslali su mi SMS postavke za mobitel i za internet sam dobio:
TM HR GPRS i TM HR Internet. Razlika je (koliko sam ja shvatio) samo u adresi.
Preko kojeg surfat, a da mi ne dodje velik racun za internet?
Sorry sto gnjavim, ali vec me Vip jednom sjebo, pa ne bih volio ponovo to prozivit.
..ja koristim TM HR Internet postavke (za web'n'walk) i to tebi preporučam, ok je provjereno..
Koristim preglednik: opera mini 4 beta verziju
:-)
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
ista ti je stvar, više-manje.
Nazvala me danas zenska iz szk i rekla da mi se razdoblje izmedu trenutka kada sam prekoracio i trenutka kada sam dobio SMS o prekoracenju NECE NAPLATITI. Wooohooo, ovo je valjda prvi puta da su neki qrac priznali...
Uglavnom, sad sam za 200 kuna bogatiji.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Zanima me dali se ispalti dat 15kn za 5mb?
Bookmarks