Zna tko dal K800 podržava memorijsku karticu od 2 GB, znam da je jos nema nigdje za kupiti al me zanima dal podržava ju ??? inače našo sam micro karticu od 1 GB za 533kn u ZIT-u..
Zna tko dal K800 podržava memorijsku karticu od 2 GB, znam da je jos nema nigdje za kupiti al me zanima dal podržava ju ??? inače našo sam micro karticu od 1 GB za 533kn u ZIT-u..
mene zanima koliko košta m2 od 256 ili od 128 molim vas odgovorite
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ne isplati ti se to uzimati kad u svijetu medije imas od 1GB za 449 kn i covjek je potvrdio da su trebale stici ovog ponedjeljka, dakle prije tri dana...Izvorno postao neen
![]()
A sto se tice kartica od 128 i 256 cijene bi trebale biti oko 100, odnosno 150 kn..:bunny:
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
thanks za jeftiniju cijenu!!!ma s vremenom će padati cijena... ko i slučaj s sony pro duo karticama.. ovo je sad novo pa su više cijene...
a zna li tko onda dal podržava k800 2gb micro karticu ???
naime kupio sam mobitel, dolazi u paketu bez micro kartice i u dodatnoj brošuri piše samo do 1gb, ali to je vjerojatno jer 2 gb nije još proizvedena il nije u ponudi... bla... zna tko više???
mene zanima gdje se ima za kupiti od 256 i 512 u nas hrvata jer gdje god pogledam nađem 512 a toliko mi ne treba
Ako te bas tak zanima i ako si navalio na te male kartice ja sam naso u ZIT-u, poglej na zit.hr
ALI !!!!! savjet N E M O J !!! brat mi ima D750, kupio je karticu od 256 MB i to samo iz razloga jer tad su veće bile skupe, i sad mu je žao jer jako lako napuniš i 256 MB a kamoli 128 mb stoga savjet kupi više ak imaš para!!!
jer OD VIŠKA GLAVA NE BOLI!!!!!![]()
Tako je jer kad sam imao W800i imao sam karticu od 512MB(izgledala mi mala), a kad sam si uzeo ovaj k800 sa 64mb sve se promijenilo...falio mi prostor i još se ne mogu naviknut na to pa sad čekam da padne cijena M2 kartica jer sam primjetio da ih ima u sve više dućana![]()
Muzik M V220> S C55> SE W800> S D600> SE K800i> SE K750i> N 6170> N 2610> SE K530i> RAZR2 V8> N N80> SE K530i@W660i> SE K850i>N73> SE K530i>LG KG320>N 6300i>S i900>N 5800>Samsung Wave
a jer mi se isplati onda da kupim z530 i da čekam da padne cijena kartica i da ubodem neku dobruIzvorno postao MadMatax
ako da za koliko će otprilike pasti cijena kartica
Bookmarks