definitivno biser dana..![]()
e ne znam kako se to zove...to je ono,kad kupite pisma u kompletu (obicno cure) i onda na listovima papira su slike...tipa medeka i slicno...mislim da je engleski notepads,a kod nas ne znam kak se to zove...
htjela bih pitati jel ima to di na netu za skinuti kao .jpeg/.gif ili slicno...i ako ima nesto slicno za photoshop...jer ja nisam uspjela nac...
obicno to zgleda ko onak,ima okvir u nekoj boji,crte po kojima se pise i neku slicicu ili slicno![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
definitivno biser dana..![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
je, notepads se zovu, al neznam di bi to mogla najti. Napravi vlastite (sklepaj neki okvir, neku sličku u čošak i stavi crte)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
killah...nemoj mi se smijatihehehe sad sam se tog sjetila ... ma ono...decku bih napisala pismo za rodendan i to
pa sam se toga sjetila a ne da mi se traziti po ducanima i onda moram kupiti 20 takvih pisama koje necu nikome vise slat
pa sam mislila ako postoji negdje da netu.....
a jel ima di za skinuti neke okvire za photoshop?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Izvorno postao tutlek
Prvo jeli imaš photoshop? Drugo se trebaš znati služiti s njim, pa ćeš moći sama naći lako okvire... Ne na netu, nego ih već ima.
da...imam photoshop...
ne znam se sluziti njime...je li to grijeh?ucim
a di ima?ja sam sve pretrazila i nigdje![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Pa nisi baš sve... Treba se znati služiti s tim čudom...Izvorno postao tutlek
Otvori novu sliku(praznu naravno).
Pritisni na rectangle tool (ili U kao shortcut) I neka bude oznaćen kvadrat.
To razvuci po cijeloj slici...
Dobit ćeš nešto kao ovo:
Sada tu traži što želiš vidiš di je meni oznaćeno:
Ako ti nije dosta traži ih još tu:
Samo klikneš na onaj trokutić, kao play izgleda.
ak je to ono na sta ja mislim onda bi trebalo imat za kupin u importane galeriji u ono cartoon shopu ili takvim ducanima ili u morning glory
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
da to znam...to je tosamo sto je meni bilo glupo kupovat cijelo pakiranje kad mi treba jedan list
ali eto,snasla sam se bolje nego sam ocekivala...![]()
![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks