Izvorno postao jdabic1
Probaj nabaviti od nekoga drugoga drugu bateriju... Kako si čistio?
Jeli ga možeš puniti preko kompjutera?
Bas prije 3h stavim je na punjenje i ostavim vratim se u sobu pogledam na mob ono kaze Ne mogu puniti!! Punjac radi probao sam sa njime punit v525 i radi! Kontakte sam cistio i nema koristi i dalje mi pise isto? Jel imate kakvih prijedloga? Promijenio bih soft al ne mogu posto mi je baterija prazna!!!
Izvorno postao jdabic1
Probaj nabaviti od nekoga drugoga drugu bateriju... Kako si čistio?
Jeli ga možeš puniti preko kompjutera?
Cistio alkoholom, malim odvijacem lagano cistio i nista isto i dalje! E 1000 nema mini usb a samim time nema ponjenja ako se ne varam!! Izgleda da cu morat nabavit bateriju i pokusat promijenit soft drugo neznam sta moze biti!!!Izvorno postao a.k.
Može se puniti preko kompjuter, samo treba znati.. Treba prepraviti kabel ali neznam kakoIzvorno postao jdabic1
![]()
drkaj po punjaču, cimaj i sve ostalo. ispuši dobro kontakte i mora proraditi!! Vjeruj mi, nije do softa....Izvorno postao jdabic1
sad se ispraznila toliko da nece vise upalit i kad spojim punjac mob pali sam trazi me pin. Ak se ne varam to prije nije radilo to mi je malo cudno!!Izvorno postao GoGs
Kontakte moba sam potpuno ocistio punjac puni uredno na v525 na e1000 ni da bi krenuo!!!
E da od kojih mobitela pase baterija?? neznam nikoga tko ima jos e1000
Zadnji uredio jdabic1 : 11-09-2006 u 21:50 Razlog: Dopuna posta
uzmi 6V punjač i odreži žice, zatim spoji direktno na bateriju na e1000. plus na plus, minus na minus i drži 10 do 15 minuta i mob će ti se malo napunit. dovoljno da središ firmware....Izvorno postao jdabic1
to što traži PIN te ne treba zabrinjavat, riječ je o tome da ima neuspješno punjnje i pali se automatski.Izvorno postao jdabic1
ta baterija ti paše na: Motorola C520, Colorado, D520, M3188, M3588, M3788, Montreal, ali to su sve za US tržište, tako da moraš naći nekog sa E1000.
Izvorno postao GoGs
hm, ja bih probao ipak sa 5V
ja punio sa 6V i nema nikakvih problema.... 5V punjači su malo rjeđi od ovih od 6VIzvorno postao Inovator
![]()
ne treba punjač, može i AC adapter...sa regulacijom, jasnoIzvorno postao GoGs
pokusat cu kolegu pitat mozda njegov stari ima neki mob sa istom baterijom mislim da pase i od c980 a taj je nedavno imao kod sebe!!!Izvorno postao Inovator
u mom threadu je bio odgovor da punjac od Vxxx nije bas za E1000. ja imam problem s punjacem, samo sto kod mene na sekundu ispise unable... i onda se ugasi i tada pocne puniti bez mogucnosti ponovnog paljenja za vreme punjenja
nemoj slučajno baterije od motorole puniti direktno(šokirati) jer im je elektronika osjetljiva i može se lako skuriti.Ako je sve u redu može biti potpuno prazna da krene puniti...prije bi moglo biti konenektor iznutra da se odlemio..otvori i pogledaj..to im je boljka
imam punjac bas za e1000 i on nece punit!! Ma necu je otvarat!!! Odnest cu je na garanciju nek je rijese!!!
ja na svojoj i još jednoj E1000 napunio bateriju preko 6V punjača (3 puta po 5 minuta sam svaku punio), i odradio repair bez problema. nisam ih skurioIzvorno postao deYo
![]()
nađi neki stari punjač, napuni direktno, probaj promjeniti firmware i vidi. imao sam taj problem nekoliko puta na E1000 (moje akrobacijeIzvorno postao jdabic1
) i uvjek sam uspješno riješio čišćenjem kontakata (ispuhivanje), cimanjem ili mjenjanjem firma...
nisam rekao da je nemoguće...već da je vrlo lako mogućeIzvorno postao GoGs
![]()
isti problem imam. lizni malo kontakte punjača. onda će raditi. obavezno očisti kontakte u mobu
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
nije ovdje to u pitanju, jdabic1 ima iskustva otprije sa lošim kontaktima, sve je probano, nije ništa tako banalno, nažalostIzvorno postao lujo_zgb
Bookmarks