slažem se....sharp najviše,jako kvalitetni mobovi sa naj kamerom i zaslonom na tržišzu,a kvaliteta izrade ovih najnovijih modela je vrhunska,nokija n serija se može sakriti u neko grmlje u zagorju...
slažem se....sharp najviše,jako kvalitetni mobovi sa naj kamerom i zaslonom na tržišzu,a kvaliteta izrade ovih najnovijih modela je vrhunska,nokija n serija se može sakriti u neko grmlje u zagorju...
hm, dobar tip.. vase ce ideje biti proslijedjene zlatnoj ribici..![]()
da sharp je vrlo dobra marka mobitela šteta što ga nema u nas
proslijedi....jer mobove je jako teško nabaviti a kad ih nabaviš frka je da se takav stroj ne pokvari jer nema ga di tu popraviti...sharp 903 je savršenstvo u obliku moba...
+ima i fenomenalnih nec modela...
jednostavno se na mobu osjeti da nije komercijala,i taj ekran rađen kojeg odlikuje polisilikonska tehnologija je strašan,nokia 6131 se može sakriti
isto tako sharp u svoje mobove(jače modele) stavlja ccd čip u kamere,što je isto velika razlika...pa sad spojite takav ekran i takvu kameru i dobijete nevjerovatnu sliku na displeyu...
a o kvaliteti kučišta da ne govorim,kvrckanje i guljenje kučišta je za njih je nepojmljivo...vidi se da ne štancaju mobove svaki dan,nego izbacuju kompletne vrhunske uređaje,koje gaze nokiju i društvo siguran sam..![]()
Potpisujem sve sto je Smogovac rekao. Sharp 902 je apsolutno najbolji i najkvalitetniji koji sam imao. Preklopni ekran koji se moze k tome jos i horizontalno okrenuti pa dobijete od preklopnog moba takorekoc digitalac je 7 puta kvalitetniji od recimo N6131 koja kad se zatvori ima dobrih 3 mm lufta u sarkama preklopa. Nedopustivo. Imam osjecaj da se novi mobiteli rade tako da vrisnu za godinu dana tako da moras onda kupiti novi, a nije uvijek tako bilo.
Potpisujem za sharp! Imao sam gx25 i njemu jedino fali memorije ali je zato gx30 fenomenalan mobitel, njega bi sigurno kupio da ima u ducanu. LG-a sad vec ima ali jos nema 3g modela koji su odlicni.
GX30 u odlicnom stanju mi je zelja vec jedno godinu i pol dana. Ako itko zna gdje bi ga mogao naci, novog po mogucnosti, bio bih presretan. Za razumnu cijenu, naravno.
Bookmarks