Kao model bih izdvojio VK Mobile VK2020, da ga vidim negdje u trgovini vjerojatno bih ga kupio.
Da se kod nas pojavi OVAJ Sharp, mislim da bih ga odmah išao kupiti...savršenstvo dizajna i funkcionalnosti spojeno u kvalitetno napravljen uređaj![]()
Bom Chicka WahWah
Kao model bih izdvojio VK Mobile VK2020, da ga vidim negdje u trgovini vjerojatno bih ga kupio.
Imao sam Sharp GX30 i ostao sam jako razocaran, malo funkcija, beskoristan BT i opcenito bezvezan mobitel.
Osobno bi htio vidjeti Samsung i320 i i300x, Motorolu Q, Neonode i neke starije HTC-ove smartphoneove koji bi se izvrsno prodavali, narod zeli jeftin smartphone...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vi svi isticete veliku kvalitetu sharpa koju ja necu negirat ali od brata cura ima sharpa gx10 i sav se ogulio.Je da ga ima 4 god ali ne stoji tvrdnja da se ne guli.
aha,imao sam i ja n80,koja dođe skoro 6k u dučanu,a počela se guliti nakon tj. dana,a ovaj nakon 4 god,pa povuci neku paralelu...![]()
Mulder nas je podsjetio i na Philips koji je svojevremeno imao vrhunske mobove (lud sam bio za onim kojem se izvlačio mikrofon, več sam i zaboravio kak se zove..) a i dalje proizvode mobove a jako malo se piše o njima
svih modela vrijednijih spomena ima na hrvatskom trzistu,samo treba imat novaca to pratit,sto naravno malo tko ima![]()
Ne bih se slozio da ima svih modela kod nas a da treba love...
Mnogi modeli uopce ne dolaze jer preprodavacima nisu zanimljivi jer ne mogu puno zaraditi, a nama korisnicima bi super dosli...
Tako da stoji da ima puno modela jako dobrih i ne previse skupih, ali nazalost nema ih kod nas...
Prava steta...
Meni se bas svidja i300...
nabavi mi sharp 904 i dajemlove koliko je potrebno,bilokoji od vas dvoje![]()
neki dan frend iz JAmerike došo i donio prospekte . Između ostalog (a toga je puno) ima finih HP laptopa za 450 $ i Toshibinih satelita (laptop) za 550 $. Al štaćeš kad nisu tu, tu su takvi po 12000 kuna.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Ja bi ovoooooo: http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
Zasto to T-mobile dofura kako je i Compacta može i ovo. Predobra stvar a tako mali
i ovo... http://www.gsmarena.com/neonode_n1m-1137.php
Zadnji uredio Symbeq : 14-09-2006 u 18:08
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Izvorno postao Symbian FAN
Eeee, to bi i jaPotpiso bi i pretplatnički ugovor na dvije godine u T-mobu ili vipu za to.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
općenito je u nas jako slaba raznolikost, vrti se sve oko 4 marke i to je to. operateri jednostavno kao da ne žele surađivati sa ostalima. Sharp je marka s kojom vodafone surađuje, a eto kod nas VIP nije još uveo tu marku u ponudu. A sharp je po kvaliteti daleko iznad svih, najskuplji modeli ovih proizvođača koje tu imamo pored Sharp 3G modela u ruci djeluju kao igračke. Isto tako pohvaljujem kvalitetu izrade NEC-a, on me oduševio.
Sagem je recimo marka koja ima široku lepezu modela, a kod nas se pojavi jedan model svake 4 godine... Isto tako i Alcatel od tih EU proizvođača, serije E i C su zbilja OK. Tako, naglasak na Sharpu i malo povećati ponudu Sagem i Alcatel modela, ako ništa, barem da se razbija ova monotonija u ponudama. Tržište kod nas zbilja guta uređaje, tako da ne smatram da bi bio neki gubitak dovesti te "egzotičnije" proizvođače
bravo inovator o tome ja pričam...e da mi je nači sharp 903 sad dok imam love![]()
evo zao mi je sto se kasno ukljucujem o raspravu o sharpu,imao sam jedno vrijeme gx10,samo cu reci da je to bio prejeben mob za svoje vrijeme.A sto se tice nabavljanja imam stari moby, 2 godine negdje i iza ima za sharp broj gdje bi se kakti mogao nabaviti....sam je fora u tome kaj je broj bio mobilni
Ako nekoga zanima mogu staviti broj moba koji se nalazio,sam velim ipak je to bilo prije 2 godine a najvjerojatnije je to bio neko ko ga nabavlja vani i uvozi...
I ja bi htio vidjeti 2 gore navedena modela u našim dućanima u Hrv...Izvorno postao rospaya
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jedan čovjek koji ima privatni servis u varaždinu, prodavao je i300x po 4.500knIzvorno postao Ico86
Zadnji uredio RedkinG : 13-10-2006 u 15:04
Još jedan odgovor na ovo pitanje.
Da odem u dućan svog operatera koji me ne pljačka kao sada, a u vitrinama ovo:
http://telefonino.leonardo.it/Cellul...pparecchi.html
Pise da su ti mobiteli sam za Japansko trziste![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja sam imao sharp gx 30.....sta da kazem jednostavno mob je bio predobar...
http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_v900-2418.php ,jedan od onih kojih bi probao
Bolje proliti malo sa Perkinsom nego zaboraviti popiti sa Alzheimerom
Bookmarks