ma kakvi, nisi ti kriva i nema veze ovo što sam ja napisao s onim na čijoj sam ja strani (ne bi trebao biti ni na čijoj strani s obzirom da sam mod)... ja sam samo napisao jedno općenito upozorenje koje se odnosi na SVE, bez preferencija i sl. Tebi sam samo predložio da se manje sekiraš jer da ti to samo čupa živce - zato ti je najbolje probat ne reagirat na provokacije (koje sam isto gore osudio i koje neću trpiti) i bolje ćeš se osjećat... samo i za to treba imati snage, jer nije lako biti miran dok u tebi gori bjes... treba i autogenog treninga za to... i ja to razumijem.

)... ja sam samo napisao jedno općenito upozorenje koje se odnosi na SVE, bez preferencija i sl. Tebi sam samo predložio da se manje sekiraš jer da ti to samo čupa živce - zato ti je najbolje probat ne reagirat na provokacije (koje sam isto gore osudio i koje neću trpiti) i bolje ćeš se osjećat... samo i za to treba imati snage, jer nije lako biti miran dok u tebi gori bjes... treba i autogenog treninga za to... i ja to razumijem.

Bookmarks