kad dođe nova verzija vb foruma imat ćete i minuse na raspolaganju, pa kad ih netko nakupi određen broj u recimo mjesec dana - banna ga se na neko vrijeme i sl...

A što se tiče svađa u zadnje vrijeme - dajte se ljudi svi skulirajte, radite malo na sebi da ne reagirate baš na svaku provokaciju... evo i ja sam nekad (u puberteskim danima ) znao preburno reagirat, ali sada da mi netko ne znam što napiše boli me qurac i uopće se ne sekiram oko toga... predlažem i vama da učitnite isto... andrea vidim da je tebe pogotovo lako isprovocirati, sva mi se zapušeš i zacrveniš od bjesa kad odgovaraš na provokacije - slušaj dr. whiteboya, nije ti to dobro za zdravlje i živce, pusti ih na miru i boli te sisa (napiso bi qurac, ali neće ići... )... ne treba reagirati na svaku pizdariju, nekima je možda šala ono što je za druge smrtna uvreda, pa i o tome treba voditi računa. Zato nemojte ni provocirati bez razloga. To se odnosi na sve članove ovog foruma... Zato ljudi sčilirajte se da ne bi počeo djelit bannove, a ako do toga dođe (što vjerujte mi ne bi želio), uopće me neće zanimat tko je počeo, a tko nastavio...