ovdje pišite pritužbe na forumaše![]()
ovdje pišite pritužbe na forumaše![]()
Imam prituzbu na tebe sto stavljas prevelike slike
U jednom threadu su bile ogromnih dimenzija a u drugom je format bio BMP pa je trebalo stoljece da se ucita
Forumaš godine :)
prevelike slike sam stavio samo zbog vas-tako da ih stavite na desktop..sorry u vezi ovoga s bmp![]()
nemam tužbi, samo pohvale
@ vjeko, ok ali daj ih smanji, pa napomeni da nekome mozes mejlat ako oce, jer pol mb je fakat puno
nemam još materijala...kad nabavim dođem i tužakam![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
a vjerujem da ti pravis materijal ili jesi jedan mnogim... ono neznam kako da se izrazim koristeci rijec materijalpost whore
It's nice to be important, but it's more important to be nice
ajde sad na hrvatski
jer ovo šta si napisao ništa ne kužim
ja se potužujem na onog dmi-ja nekak' mi je proziran...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Dmi je stvarno neugodan, on posta rano ujutro i onda zbog njegovih postova meni stižu smsovi i razbude mi cijelo kućanstvo....daj Dmi nemoj postat prije 8.![]()
...'očete mi uskratit' pristup forumu...![]()
...tko se zadnji smije najslađe se smije...
dmi ovo tebe ide![]()
pa iskljuci si ti funkciju. ja mislim da to fakat nije potrebnoPoslao: miško
Dmi je stvarno neugodan, on posta rano ujutro i onda zbog njegovih postova meni stižu smsovi i razbude mi cijelo kućanstvo....daj Dmi nemoj postat prije 8.![]()
...ma nemoj isključivat' tako si me razveselio - ipak ima smisla rano ustat'...![]()
Ja se moram potužit na vjeku.
taj tip se ponaša ko da je popio litru boooshinea(ko je igro gta vice city znat će o ćemu govorim)
Dajte vas dvoje,smirite se.Šta vam je?Ako već planirate nastavit,nemojte ovdje.Nemam protiv nikoga ništa,samo je malo neugodno čitat takve poruke.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Hvala Eminem.
Ajde ljudi žalite se jedni na druge i na sve kaj vam smeta ali molim argumentirano i bez vrijeđanja. Eto, 'zli' postevi su obrisani i nadam se da će brzo pasti u zaborav...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pretpostavljam da si ti obrisao moj post vezano za temu u mađarsku s osobnom? jako si ljubazan. hvala.
Nisam ništa ja tamo brisao. Kakav post?
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
baš sam gledala malo, vidim da fali moj post comi gdje je pisalo :
odlaziš bez mene?
uopće nije bitno, nego ne razumijem neke stvari, ali dobro, prešutit ću ovo, jer više nemam snage za prepiranje s muškim rodom.
Nisam to ja obrisao, možda netko drugi od moderatora... Inače, FYI, brišu se off topic postovi i postovi u kojima netko nekog vrijeđa.
pa kad pogledam jel to bilo off topic baš i nije. ali opet je obrisan.
nema veze.
OK, nema veze.
No po meni je off topic, jer ne sadržava odgovor na pitanje dal se može u Mađarsku sa osobnom...
Al bez brige, evo sad će ti se otvorit četaonica pa uživaj do mile volje!![]()
da! jedva čekam!
''tužim sve one koji podrzavaju chataoniu''
Bookmarks