pogledaj u kolko sati dolazim na forum!![]()
pa znan da ni na mene
ali pod to spada i sam coma..ili ne?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
pogledaj u kolko sati dolazim na forum!![]()
On topic ljudi da ne bi morao zatvarat teme, brisat posteve, bannat članove...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja se tužim na WB-a, stalno ima neke valunge...![]()
i ja isto..pa misli ono, on moze o svacemu pricati a mi ne..WB kaj si ti zabrijo da si ti neka faca ovde![]()
sreća tvoja vijeko na smajlićima na kraju![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
hahha andreja, bas si me posjetila o necemu vezano uz nas dvoje![]()
posjetila? kaj sam bila kod tebe ? ne sjećam se
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
i gle opet ste zarijali... nema veze JA (the car) ovo zatvaram, pa se vi žalite! I tako će biti s ostalim temama... a ni banova se neću ustručavati...
@vjeko: pa naravno da ja smijem šta hoću, u tome i jest poanta moći!I'we got the power!
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks