sto se moddanja kompa tice ja sam ga namoddao svakakvim ventilatorima, stavio modersku napojnu- i riknula maticna zajedno s napojnom, skuupa nesreca...![]()
Da
Ne
sto se moddanja kompa tice ja sam ga namoddao svakakvim ventilatorima, stavio modersku napojnu- i riknula maticna zajedno s napojnom, skuupa nesreca...![]()
Nemojte se smijati, bar je učinkovito
Promjenio sam vent na napajanju (sad je tiši), izbušio 2 rupe na boku (samo jedna je 'in use' druga zuji prazna), i na bočne stranice sam izutra stavio ploče stiropora a sprijeda neke spužve...naravno, držim ga zatvorenog da se to ruglo ne vidi..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam uvijek planira napraviti kučište koje će imati filtar i kanale obložene zvučnom izolacijom, ali nikad vremena za takve egzibicije!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Izrezao mrežice s ventova na stražnjoj stranici, naprijed 80 mm rupu proširio na 120 mm, na bočnoj ispilio rupu za dva 120 mm venta, zvučna izolacija na skoro svim stranicama, diskovi u spužvi,...
evo samo da kazem i ja modao kuciste i jos uvjek modam http://www.cro-modding.com/forum/vie...?t=112&start=0
hehe ko je to tuIzvorno postao MetallicA
![]()
I mene iznenadio...Izvorno postao ipavli19
MEtallica:
Dobro si ga nafrljio,
nostalgija me vata za njim
Ja sam trenutno zapeo na vodenom hladjenju,
momci u firmi nemaju vremena za tokariti i glodati, a sto se tice kucista je komplet moddano, od njega samo ostali uglovi orginalni,
ostalo posjeko brusilicom i ugradio 5 kvadrata plexija hehe.
Dodao 4 venta koje sam downvoltao, svi kabeli provuceni kroz plave cijevi...
Napajanje takodjer: radila je brusilica, samo mi je bio problem kada sam kidao limu,
naime pretanka je pa me malo zezala.
Kada dodje pitura koju sam narucio za njega onda postam slike....
Ne kupujem ništa više.
Bookmarks