Pa sad u svakom dućanu info opreme ima kojekakvih lampica i neonki dok prije 5 -6 godina toga jednostavno nije bilo za kupit, pogotovo u KCIzvorno postao Krompirko
Da
Ne
Pa sad u svakom dućanu info opreme ima kojekakvih lampica i neonki dok prije 5 -6 godina toga jednostavno nije bilo za kupit, pogotovo u KCIzvorno postao Krompirko
a istina... Sjećam se ja prvih Hrvatskih modanih kučišta... uf, to je bila senzacija... To su bile prave stvari, a sad svatko ko hoće ko fol modat kučište , kupi potenciometra i stavi par ventilatora... voila, dobio sam nešta bučnije kučište, jea , ja sam faca...
sto se moddanja kompa tice ja sam ga namoddao svakakvim ventilatorima, stavio modersku napojnu- i riknula maticna zajedno s napojnom, skuupa nesreca...![]()
Nemojte se smijati, bar je učinkovito
Promjenio sam vent na napajanju (sad je tiši), izbušio 2 rupe na boku (samo jedna je 'in use' druga zuji prazna), i na bočne stranice sam izutra stavio ploče stiropora a sprijeda neke spužve...naravno, držim ga zatvorenog da se to ruglo ne vidi..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja sam uvijek planira napraviti kučište koje će imati filtar i kanale obložene zvučnom izolacijom, ali nikad vremena za takve egzibicije!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Izrezao mrežice s ventova na stražnjoj stranici, naprijed 80 mm rupu proširio na 120 mm, na bočnoj ispilio rupu za dva 120 mm venta, zvučna izolacija na skoro svim stranicama, diskovi u spužvi,...
evo samo da kazem i ja modao kuciste i jos uvjek modam http://www.cro-modding.com/forum/vie...?t=112&start=0
Bookmarks