moze se.
Za pracenje prometa mozes koristiti Dumeter ili neki bandwith monitor.
Krećem na faks a stan u kojem sam smješten nema telefonski priključak. Pošto ipak želim nekakav pristup internetu od kuće razmisljao sam da uzmem Carnet Mobile Broadband 512 kad već imam mobitel koji podržava EDGE i bluetooth. Sad me zanima jeli to stvarno tako moguce spojiti, koji mi softver treba, kako pratiti promet, itd... Svaka pomoć je dobrodošla.
moze se.
Za pracenje prometa mozes koristiti Dumeter ili neki bandwith monitor.
dobar grah daleko se čuje
evo mene opet. napokon sam sve sredio uz neke manje izmjene i dopune. naime ipak sam se odlucio na tarifu 60 i web&walk XL. Sad sam se spojio po onim uputama koje su na stranici od t-mobajla i stvar sljakauredno preko bluetootha ali ja naravno jos nisam u potpunosti sretan. naime sad radi samo na brzini gprs-a tj. oko 45kbps. kako da ga natjeram da radi na punoj edge brzini, tj onolko kolko uređaj podrzava?
Očito nisi u zoni gdje je EDGE dostupan.
kolko znam, svugdje gdje ima dostupan gprs radi i edge, a uostalom neznam zasto nebi radilo kad sam u centru varazdina di ima i UMTS...
E pa i nije baš da sje EDGE svugdje gdje je i GPRS, barem po mojim iskustvima. Pogotovo kad je u pitanju T-mobile. Ali u Varaždinu bi trebao biti. Jel ti se stalno spaja na tu brzinu?
Možda da im pošalješ neki upit na mail.
Konekcija je slozena preko tog virtualnog Bluetooth DUN modema koji je na virtualnom serijskom portu tako da komp prijavljuje 115.2 Kbps ali u operi nikad ne pokazuje vise od 2-3KBps sto mi govori da radi preko klasicnog GPRS-a. signal je naravno uvjek pun a za moj mob na gsmarena pise da podrzava EDGE klasu 6 tj. 170Kbps. sad dal je tu caka u postavkama kompa ili moba ja neznam. inace imam BlueSoleil 1.6 i Nokia PC suite 6.81 ali preko njenog wizarda ne uspjevam napraviti konekciju. inace provjereno sam siguran da postoji EDGE signal jel frend koristi t-mobile EDGE karticu u laptopu i spaja mu se punom brzinom
Ma zajebi taj BT i virtualni serijski port i spoji se preko kabela. Možda u tome i jest problem.
Bookmarks