Di si ti to pročitao? U prošlogodišnjim novinama? Pa Xnet je aktivan već godinu dana i pokriva mali dio Zagreba i veći dio Osijeka i nije ga pokrenula tvrtka HBO nego DCMIzvorno postao frish-KI
http://www.xnet.hr
64/128kb vezu
56kb vezu
Čujem da američka kabelska tv HBO (Sex i grad, Dva metra pod zemljom..) ovih dana pokreće kabelsku TV u HR, te da zajedno s njom uvodi i flat rate inetrnet. Mislim da se zove Xnet. Baš me zanima što oni misle ponuditi i pod kojim cijenama. Mada je meni skoro svejedno kad sam u srpnju već uplatio godišnju pretplatu kod Vodatela.
Di si ti to pročitao? U prošlogodišnjim novinama? Pa Xnet je aktivan već godinu dana i pokriva mali dio Zagreba i veći dio Osijeka i nije ga pokrenula tvrtka HBO nego DCMIzvorno postao frish-KI
http://www.xnet.hr
ja sam citao da HBO dolazi u HR, ali nista o kableskoj i flat rate net...
maraschino - PTICICA
Od danas 384kb/s. Pravi mali raj
PS. Nisam ni uočio koliko je ova tema stara. Baš i nema nešto akcije na ovom djelu foruma, ha?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Na jednom kompu ISDN a na drugom u mojoj sobi običan modem...komplicirano?? jok!
mama ti sestra!
Izvorno postao cyberphere
Ne kužim čemu takvi komentari. Ako nisam znao, nisam znao. Ne čitam svaku stranicu u novinama, ne slušam svaku radio stanicu i ne gledam svaki TV program. A uostalom, ne živim u Zagrebu, već na "selu" gdje su takve stvari nepoznanica.
ISDN, a uskoro DSL flat-rate
Također ISDN(zbog staraca)
Zašto zbog staraca?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ma nedaju adsl
56k, starci mi nedaju wireless![]()
Pozzz......
Meni moji ništ nedaju,ali kad ih nema doma(pol godine)koristim gužvu.
Šala
P.S. sad čekam adsl.
btw- Danas sam išla sa frendicom(koja mi je i susjeda)da si zeme maxa adsl.Kad je bilo sve gotovo veli tip da će joj spojit za 2-3 mjeseca. Pitam ja za sebe,da u ugovoru piše mjesec dana,ali da su linije i ta čuda malo u komi! Pa da poludiš!Kaj ovaj prije to nije znal da mi veli.2-3 mjeseca!!!!!!!gggrrrrr
Zadnji uredio lili : 25-08-2005 u 00:18
ADSL kicks ass!!!!![]()
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
ja imam modem koji ne ide preko 45.2kbps
Izvorno postao cyberphere
sta tko gdje??? Osijek??? hm... jel to tko koristi od vas vec?
Ne znam gdje da to pitanje postavim, a možda negdje i postoji već, ali... what the hell. Ima li kakve značajne razlike u brzini prijenosa podataka ako je velika dužina kabela između računala i ISDN-a? Kako sam renovirao sobu i razmještaj u njoj, morao sam kupiti novi, duži kabel, ali sam ipak kupio previše (za svaki slučaj), od 30 metara.
Bookmarks