Istina da je malo skup ali obzirom na to sto nudi cijena je gotovo opravdana (ali ipak malo previsoka). ne znam kako se krecu cijene u inozemstvu ali sam gotovo siguran da je u austriji nekih 150 eura jeftiniji
Istina da je malo skup ali obzirom na to sto nudi cijena je gotovo opravdana (ali ipak malo previsoka). ne znam kako se krecu cijene u inozemstvu ali sam gotovo siguran da je u austriji nekih 150 eura jeftiniji
mio 7 je genijalan koktel, cijena super, ali baterija mu je slaba.. dva puta dnevno punjenje..
Ja ne znam što ti radiš s njim, ali evo ja ga imam i baterija je fenomenalna.Izvorno postao jsp_m
A tako kažu i u stranim review-ima.
Standardno telefoniranje, pokoja igra - 3 dana bez greške.
Može i više, može i manje.
Ali nikad mi nije trajala ispod 2 dana.
Da ne otvaram novi post....dvoumim se oko kupnje GPS-a (bluetooth)...u pravilu mi ne treba, jer nisam profesionalni vozač ili tako to... ali si mislim da bi ga bilo zgodno imati (geđet frik).....pitanje: koliko i kada i za što korisite GPS (oni koji imate) i jeste li požalili što ste kupili?.....
![]()
Ovih 2 mjeseca što imam Mio, svaki drugi dan GPS upalim...Izvorno postao particle
Guba za pronalaženje glupih uličica po gradu, par puta u Sloveniju, vamo tamo, odlična stvar.
Nisam požalio nikako![]()
Bookmarks