Tarifa je još uvijek bolja od konkurencije, ali očekivao sam nešto atraktivnije, ovo je sve već ponavljanje iste ponude uz neke sitnije izmjene.
Tarifa je još uvijek bolja od konkurencije, ali očekivao sam nešto atraktivnije, ovo je sve već ponavljanje iste ponude uz neke sitnije izmjene.
Bit ce vjerojatno, ovo je jos jedan trik skupljanja pretplatnika.
Htio ti to ili ne, njihove tarife su najbolje, a to što ljudi imaju filozofiju "Meni su svi na Vip-u i boli me banana" jest čista racionalizacija neke inertnosti i nereagiranja na bolje stvari.Izvorno postao sony70
Ono što su možda mogli napraviti jest bubnuti Vruću tarifu i za pretplatnike.
Pa ta reklama jest čista ironija, a ne nešto što je produkcijski neuspjelo, ako ti to možda nije jasno. Njezina bit je upravo u humoru i odmaku od kvaziposlovnjaka koji se u sakoićima prešetavaju po snobovskim reklamama VIP-a i T-Mobile-a. Misliš možda da Tele2 nije u stanju naručiti takvu reklamu? Za razliku od "Young Urban Professional" reklamica koje su čista šuplja produkcijski dobro odrađena forma, ove od Teleta su barem komične.
onaj ko je bio pametan uzeo je tarifu 85(staru) i sad sigurno ima najjeftinije razgovore u hr![]()
![]()
![]()
@Zmija ne možeš tako generalizirati, neko mjesečno ne troši 85 kn za mobitel.
@oni čijih postova nema držite se teme, prepucavanja ostavite za chatonicu, da poslije nebi bilo da sam ja zločest.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tebi su možda komične i sličnim tebiIzvorno postao Toninjo
![]()
Neke su vise komicne, neke manje, no u svakom slucaju su veliki odmak od snobizma kojim nas je zasipao VIP, a u zadnje je vrijeme poceo i T Mobile. Jer, nisu svi korisnici mobitela u HR uspjesni, poslovni, sretni, bogati i lijepi.....to je daleko od istine.
Niti svi furaju neke zgodne pičkeIzvorno postao JBT
![]()
Mislim da ova ponuda baš i nije nešto. Iste cijene imaju i prepeidovci jedino što moraju 1 putu u 6 mjeseci uplatiti bon od 100kn na račun što je ipak lakše nego svaki mjesec plaćati račun za telefon.
Račun ipak neće biti biti čista 0 zbog sitnih slova koja govore o radijskoj frekvenciji koja košta 12,50 kn plus minimalno 1 kuna za troškove plaćanja računa pa makar i trajnim nalogom.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Možeš uvik kupovat od 25,ja godinu dana od kada je tele2,nisam kupija bon od 50,a kamoli od 50 i produžu ti za svaki bon od 25 trajanje kartice za 10 danaIzvorno postao Denis
Izvorno postao Toninjo
u potpunosti se slazem s ovim postom, jos bi dodao kako su to tele2 reklame za ljude koji znaju sto zele i sto ocekivati od mreze.
VIP bi se mogao okarakterizirati upravo 'Young Urban Professional' - sto je najgore na takve reklame (ja recimo nisam mogao vjerovati kako su se oni hvalili kako su doveli Eskime, i platili im najbolji smjestaj u ZG-u, Sheraton je bio u pitanju, eto kuda ide lova od pretplatnika) padaju oni koji su daleko od onog Urban, a svjetlosnim godinama od Professional.
uostalom, preko istog sklopa se moze i objasniti jedan veliki dio mentaliteta naseg drustva, jer bitno je imati fancy aparat i sve usluge (od kojih vecinu ne koristis), a para na racunu = 0!
sad ako netko ne moze shvatiti ironiju Tele2, to je stvar njihove inteligencije![]()
Tarifa je kupovanje vremena jer ocito da kasne s uvodjenjem novih tarifa. No, ima dobar psihoefekt kad covjek vidi tu nulu.
Bookmarks