Tele2 ponovo nudi pretplatu 0 zauvijek, za sve koji postanu pretplatnici od 11.9. do 22.9.
http://www.tele2.hr/rates/promotion/
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Zadnji uredio sms freak : 10-09-2006 u 12:45
Pa, naravno da neće više nuditi pozive od 0,39 i 1,39 kuna...
cijene jesu drukčije, ali nekim ljudima je samo bitno da im nije određena ona "minimalna mjesečna potrošnja" pa im je zato interesantna ova tarifa.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Pod takvim cijenama ovo im je najgluplja promocija, jer ako netko već uzima pretplatu bez mobilnog telefona (Tarifa 0 sa novim cijenama) onda će vjerovatno trošiti minimalno 48 kn (prosječni korisnik) a neće moći izabrati mukte broj. A opet će plaćati iste cijene kao i netko sa Tarifom sa mukte brojem.
Da su u pitanju stare cijene onda bi ova promocija imala čak i smisla.![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
ja mislim da je ovo dobra ponuda za one koji ne zele placati pretplatu.![]()
Ovo je ponuda za budale (sa ovim cijenama), pa kao sto je netko vec rekao, bolje uzeati pretplatu 48 iz vise razloga.
Nije to pretplata za budale. Postoje ljudi koji koriste mobitel toliko rijetko da za tri mjeseca ne potroše 100 kn, a opet im je zbog toga jer su stalno na putu potreban u slučaju da im se nešto dogodi i ne žele biti bez njega. Njima nije važno kolika je cijena poziva, bitno im je da nema ni pretplate ni bonova jer ne žele razmišljati. Trošak od nekih 20-tak kuna (12,50 + troškovi razgovora) plate s ostalim računima i uvijek imaju mobitel kraj sebe za svaki slučaj.
Kao što vidiš, nema pretplate za budale, svakom odgovara nešto drugo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovo je bezveze, pogotovo što će za kupnju uređaja opet tražiti mminimalnu potrošnju, njihovi vlastiti prepaid paketi ih nadmašuju. Očekivao sam neki odgovor na nove tarife vipa, razočaravajuće![]()
tele2 je bolji u prepaidu nego u postpaidu . jadno ali istinito .
Potpis za ovoIzvorno postao Sljaka
Ujedno i jedini razlog zašto sam na toj tarifi je tih 0kn "preplate" i prestanak razmišljanja o bonovima...
Tarifa je zgodna samo zbog tih 0kn, ali to što su digli cijene na razinu prepaida im nikako neide u korist..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Tarifa je još uvijek bolja od konkurencije, ali očekivao sam nešto atraktivnije, ovo je sve već ponavljanje iste ponude uz neke sitnije izmjene.
Bit ce vjerojatno, ovo je jos jedan trik skupljanja pretplatnika.
Tarifa je kupovanje vremena jer ocito da kasne s uvodjenjem novih tarifa. No, ima dobar psihoefekt kad covjek vidi tu nulu.
Htio ti to ili ne, njihove tarife su najbolje, a to što ljudi imaju filozofiju "Meni su svi na Vip-u i boli me banana" jest čista racionalizacija neke inertnosti i nereagiranja na bolje stvari.Izvorno postao sony70
Ono što su možda mogli napraviti jest bubnuti Vruću tarifu i za pretplatnike.
Pa ta reklama jest čista ironija, a ne nešto što je produkcijski neuspjelo, ako ti to možda nije jasno. Njezina bit je upravo u humoru i odmaku od kvaziposlovnjaka koji se u sakoićima prešetavaju po snobovskim reklamama VIP-a i T-Mobile-a. Misliš možda da Tele2 nije u stanju naručiti takvu reklamu? Za razliku od "Young Urban Professional" reklamica koje su čista šuplja produkcijski dobro odrađena forma, ove od Teleta su barem komične.
onaj ko je bio pametan uzeo je tarifu 85(staru) i sad sigurno ima najjeftinije razgovore u hr![]()
![]()
![]()
@Zmija ne možeš tako generalizirati, neko mjesečno ne troši 85 kn za mobitel.
@oni čijih postova nema držite se teme, prepucavanja ostavite za chatonicu, da poslije nebi bilo da sam ja zločest.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tebi su možda komične i sličnim tebiIzvorno postao Toninjo
![]()
Neke su vise komicne, neke manje, no u svakom slucaju su veliki odmak od snobizma kojim nas je zasipao VIP, a u zadnje je vrijeme poceo i T Mobile. Jer, nisu svi korisnici mobitela u HR uspjesni, poslovni, sretni, bogati i lijepi.....to je daleko od istine.
Izvorno postao Toninjo
u potpunosti se slazem s ovim postom, jos bi dodao kako su to tele2 reklame za ljude koji znaju sto zele i sto ocekivati od mreze.
VIP bi se mogao okarakterizirati upravo 'Young Urban Professional' - sto je najgore na takve reklame (ja recimo nisam mogao vjerovati kako su se oni hvalili kako su doveli Eskime, i platili im najbolji smjestaj u ZG-u, Sheraton je bio u pitanju, eto kuda ide lova od pretplatnika) padaju oni koji su daleko od onog Urban, a svjetlosnim godinama od Professional.
uostalom, preko istog sklopa se moze i objasniti jedan veliki dio mentaliteta naseg drustva, jer bitno je imati fancy aparat i sve usluge (od kojih vecinu ne koristis), a para na racunu = 0!
sad ako netko ne moze shvatiti ironiju Tele2, to je stvar njihove inteligencije![]()
Niti svi furaju neke zgodne pičkeIzvorno postao JBT
![]()
Mislim da ova ponuda baš i nije nešto. Iste cijene imaju i prepeidovci jedino što moraju 1 putu u 6 mjeseci uplatiti bon od 100kn na račun što je ipak lakše nego svaki mjesec plaćati račun za telefon.
Račun ipak neće biti biti čista 0 zbog sitnih slova koja govore o radijskoj frekvenciji koja košta 12,50 kn plus minimalno 1 kuna za troškove plaćanja računa pa makar i trajnim nalogom.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Možeš uvik kupovat od 25,ja godinu dana od kada je tele2,nisam kupija bon od 50,a kamoli od 50 i produžu ti za svaki bon od 25 trajanje kartice za 10 danaIzvorno postao Denis
kako se može ukinuti ta preplata 0,i koliko bi koštalo?
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ako nemaš preplatnički ugovor na xx mjeseci (a mislim da nemaš), samo odeš u njihovu trgovinu i kažeš da bi raskinuo. Dugove platiš trenutno na šanku kod njih.. Mislim..Izvorno postao silvano
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks