I feel the need -the need for speed!!!!!
Ma ima nešto i u tome....neki su jako dobri i uljudni...kažu ti i više nego bi trebali..a neki ko tutleki...![]()
Kad mi je prvi lik došao postaviti adsl nije skoro ništa rekao..nego sam ga ja moram pitati i sve iz njega izvlačiti... već kad je došao drugi je bio bolji..puno više je razgovarao i pojašnjavao neke stvari...čak sam od ovoga zadnjeg dobio 10 metara novoga kabla ...zbog kojeg mi internet radi ok![]()
Inače t-shumovci si svi isti..pohlepni a usluga samo da je..
Upravo sam zvao SZK t-coma da pitam u vezi svoga Siemensa ADSL A-100 modema i kaze mi tip da veza puca zbog njega jer ne podrzava neke novije protokole i brzine.,
Kako nisam pod ugovorom besplatna zamjena nije moguca pa znaci ili potpisivanje novog ugovora na godinu dana ili oko 500 kunica pa sam kupiti modem.,
Bilo bi dobro dobiti novi modem za 1 kunu,ali nebih rado bio pod ugovorom sa njima godinu dana.,![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Dali si siguran da je modem u pitanju? Imaš novu instalaciju..tj. imaš onaj UTP (4 pairs)telefonski kabel...da nije možda on u pitanju....meni je zbog njega veza pucala...![]()
Pa ako nećeš biti vezan ugovorom...kupi modem sam....izračunaj kolko im love daješ dok si pod ugovorom pa na temelju toga vidi što ti se iplati..![]()
Misli da je modem problem,tako barem kazu ovi u SZK.,
Jel to onaj kabel sto ide iz uticnice do modema ili?
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
Ne nije to taj....ja mislim na instalacijski kabel...koji ti ide po cijeloj kući...odnosno od telefonske kutije koja ti je sigurno na tavanu pa do telefona..
No ako ga nemaš samo ga povuci od kutije sa tavana pa do routera...jer on je potreban za internet i parice su isprepletene i na taj način omogućuju brži prijenos signala (podataka)..
Meni je stalno veza pucala i brzina mi je bila spora...no onda je došao tshumovac i otkrili smo da je u mojoj sobi signala jako loš a u prizemlju je dobar pa smo došli do zaključka i ja sam si sam provukao nove instalacije...od kutije sa tavana stavio sam taj UTP (4 pars - 8 žica) pa sve do splittera kojeg sam stavio blizu routera (jer neki routeri bolje rade ako im je splitter bliže) i sa spliterra sa onim malim kablom kojeg ti spominješ iz (utičnice do modema) a onaj stari sam ostavio i on je dobar za telefon....
Sada veza ne puca, brže mi pronalazi signal i brzina je očigledno brža...
Pa pogledaj dali imaš tak kabel doma....okrugli ti je i malo je mekši...najbolje ćeš vidjeti ako otvoriš telefonsku utičnicu ividiš dali su u njemu 2 žice ili ih ima 8 (2 se samo koriste)
Bookmarks