ljudi moji a kaj je to sa adslom danas, fuuul je spora veza i stalno se brejka i cini mi se da sam potrosila full mb-a a nisam nista zivo skidala (oko700vec a tek je 12!!) hm. cudno mi je ovo danas. ko ad su poceli krast.ali ozbiljno
ako će te to utješit, išla sam gnjaviti ljude u H1 za triple play.Izvorno postao andrija
rekli su mi da zasad imaju za to koncesiju tek u splitsko-dalmatinskoj i primorsko-goranskoj županiji, ali imaju koncesiju za adsl2 za cijelu RH i nadaju se da će do kraja godine početi s radom.
dotad ti nude da se prijaviš na njihovim stranicama kao testni korisnik (za adsl, ako sam dobro shvatila onda imaš šansu da ti ga daju još prije)
eto, ako su ti t-comovci popili sve živce, možeš probat...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ljudi moji a kaj je to sa adslom danas, fuuul je spora veza i stalno se brejka i cini mi se da sam potrosila full mb-a a nisam nista zivo skidala (oko700vec a tek je 12!!) hm. cudno mi je ovo danas. ko ad su poceli krast.ali ozbiljno
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
@ nijala
baš ti hvala na savjetu/ideji
poslušao sam te i prijavio sam se za H1 test korisnika
ma da je i po duploj cijeni prešao bih na drugog provajdera, samo da ne vidim monopolističku bandu![]()
Meni se čini da imaš neki trojan, ili ako imaš wajerles da ti neki susjed čupa prometIzvorno postao malena01
![]()
Baš sam prije skido nešto po brzini20kb/s
Nije slučajno, probo sam na više servera
ma neće...bit skuplji mislim. ako se ne varam drug mile je jednom stavio njihov cjenik adsl-a. mislim da je 100kn bio flat. nisam 100% sigurna ali mislim da je tako.Izvorno postao andrija
dotad...muke po t-com-u![]()
.
Interesantno,prijavim kvar T-comu da mi veza puca te poslije 10 min![]()
"Skidam" fail 270mb bez pucanja veze
i meni je tako bilo...Izvorno postao zoka
tko zna, možda im je dosadno i kad nemaju s kim pričat, samo zezaju ljude s dsl-om da ih bar netko nazove!![]()
.
Ja imam max adsl i veza mi često (osobito navečer) puca nakon 2-3 minute. I onda mi treba najmanje 5 min da se opet uspostavi.
A ja gubim živce...![]()
ja evo uzivam..kod sestricne sam u ljubljani i nemogu se nacuditi kako se lijepo spojim na internet,bez problema..veza mi nepuca i sve super..
samo kada se sjetim kako mi je kod kuce,koliko mi treba da se spojim na internet..dode mi da vristim!!!dobro da jos i meni nije pocela pucati veza..jos mi samo to treba..
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Meni ne puca veza, ali se nekad (rijetko u 1 mjesec x1 ) značajno uspori
![]()
![]()
![]()
meni najviše 1 ili 2 puta mjesečno![]()
![]()
Da, tako i meni, do sada mi je veza pukla max 3 puta u 6 mjeseci s tim da mi u prva 4 mjeseca nije ni jednom pukla, znači da sam sretik !!!![]()
![]()
Ha,bili su mi "Strucnjaci" iz T-coma i zamislite ustanovili su mi da mi je zastita od groma u koji su ukljuceni ulaz te izlaz stvarali poteskoce te uzrokovali prekid veze.Te su na neku svoju shemu prespojili kablove telefona i modema sa zastitom i rezultat svega toga je telefon mrtav.Ja nisam bio kuci vec na poslu a zena je tu bila-KATASTROFA
Morao sam ponovno sve prespajati i telefon radi!
Sta vi kazete na ovu glupost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I opet puca veza u pola sata 8 puta,a sad sam spojio direktno bez zastita da vidim a ono isto J.... i. m.... i T-comu Popizdio sam![]()
Puca li ga puca![]()
sad znam sta me ocekuje poslje nove god![]()
meni je danas pukla samo jednom u 2 sata.
sve mi se čini da od kad sam ih počela maltretirati svojim pozivima u nedjelju popodne, imam manje problema s njima...![]()
.
Evo i danas su mi dolazili od T-coma te su nasli da je kvar negdje u liniji(zice) tko zna gdje i veceras skidam file 112mb dode do 92% i veza pukne........
Dab....im puklo u g...![]()
Znalo se dogoditi tu i tamo da mi se neće spojiti, ali danas primjerice veza mi svakih 10-15 minuta puca... Ne znam da li opet nešto prčkaju, ali kako prije takvih problema nisam imao, ovo je prilično iritantno... Ima li tko trenutno sličnih problema? Blesavo mi je opet zvati Službu, jer čisto sumnjam da ću dobiti ikakav konstruktivan odgovor...
Meni nikad veza pukla nije a iman se555 i neku dlinkovu usb,inače svi vi koji plačete da vam veza puca imate te obične modeme
Imam modem koji sam dobio kod instalacije... Kaj sam trebao birati koji model modema bih želio kad su mi došli uvesti ADSL?Izvorno postao libom
![]()
imam wlan i non stop mi je pucala veza. non stop sam ih zvao dok mi nisu promjenili uredaje. prije sam imao
![]()
a poslije zalbe sam dobio ovo:
![]()
i to bez ikakve naknade. sad je sve ok, veza pukne jednom tjedno, cak ni toliko nekad
iPhone 5s 16 GB
šta ja znan jesi li moga ali samo koinstatiran oču ti reć da su modemi ti pre u kurcuIzvorno postao frish-KI
@imatic
jeli to doli se555 jer je meni sa njime sve ok
pa i meni je sad sve u redu sa 555, a problema sam imao sa 515
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks