Izvorno postao Compov
otkad sam stavio ovo. (a to je bilo prošli tjedan) veza mi nije niti jednom pukla. hvala compov![]()
Izvorno postao Compov
otkad sam stavio ovo. (a to je bilo prošli tjedan) veza mi nije niti jednom pukla. hvala compov![]()
Sad sam i ja postavio sve kako je Compov napisao, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede![]()
Postat ću rezultate nakon testa
Nažalost, već sad mogu reći da ovo ne funkcionira, veza puca non-stop
ako će te to utješit, išla sam gnjaviti ljude u H1 za triple play.Izvorno postao andrija
rekli su mi da zasad imaju za to koncesiju tek u splitsko-dalmatinskoj i primorsko-goranskoj županiji, ali imaju koncesiju za adsl2 za cijelu RH i nadaju se da će do kraja godine početi s radom.
dotad ti nude da se prijaviš na njihovim stranicama kao testni korisnik (za adsl, ako sam dobro shvatila onda imaš šansu da ti ga daju još prije)
eto, ako su ti t-comovci popili sve živce, možeš probat...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ljudi moji a kaj je to sa adslom danas, fuuul je spora veza i stalno se brejka i cini mi se da sam potrosila full mb-a a nisam nista zivo skidala (oko700vec a tek je 12!!) hm. cudno mi je ovo danas. ko ad su poceli krast.ali ozbiljno
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
@ nijala
baš ti hvala na savjetu/ideji
poslušao sam te i prijavio sam se za H1 test korisnika
ma da je i po duploj cijeni prešao bih na drugog provajdera, samo da ne vidim monopolističku bandu![]()
ma neće...bit skuplji mislim. ako se ne varam drug mile je jednom stavio njihov cjenik adsl-a. mislim da je 100kn bio flat. nisam 100% sigurna ali mislim da je tako.Izvorno postao andrija
dotad...muke po t-com-u![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Meni se čini da imaš neki trojan, ili ako imaš wajerles da ti neki susjed čupa prometIzvorno postao malena01
![]()
Baš sam prije skido nešto po brzini20kb/s
Nije slučajno, probo sam na više servera
Meni nikad veza pukla nije a iman se555 i neku dlinkovu usb,inače svi vi koji plačete da vam veza puca imate te obične modeme
Imam modem koji sam dobio kod instalacije... Kaj sam trebao birati koji model modema bih želio kad su mi došli uvesti ADSL?Izvorno postao libom
![]()
imam wlan i non stop mi je pucala veza. non stop sam ih zvao dok mi nisu promjenili uredaje. prije sam imao
![]()
a poslije zalbe sam dobio ovo:
![]()
i to bez ikakve naknade. sad je sve ok, veza pukne jednom tjedno, cak ni toliko nekad
iPhone 5s 16 GB
šta ja znan jesi li moga ali samo koinstatiran oču ti reć da su modemi ti pre u kurcuIzvorno postao frish-KI
@imatic
jeli to doli se555 jer je meni sa njime sve ok
pa i meni je sad sve u redu sa 555, a problema sam imao sa 515
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks