ma, to je borba s vjetrenjačama... ipak ja jako volim svoje živce.![]()
ma, to je borba s vjetrenjačama... ipak ja jako volim svoje živce.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Probaj ovo:
1.)ControlPanel
2.)NetworkConnections
3.)LocalAreaNetwork - desni klik
4.)Properties
5.)pozicionirajte se na tcp/ip
6.)Properties
7.)UseFollowigIPAdress i tu redom upisujete:
IP Address: 192.168.1.50
SubnetMask:255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
Niže pod DNS upisujete:
Preferred: 195.29.150.3
Alternate: 195.29.150.4
Seriously?
kod mene ne piše nigdje LocalAreaNetwork već samo LocalAreaConnection i u properties ne mogu naći ovo što si napisao...Izvorno postao Compov
![]()
.
Evo podesio sam rucno pa cu probatiIzvorno postao Compov
Izvorno postao Compov
otkad sam stavio ovo. (a to je bilo prošli tjedan) veza mi nije niti jednom pukla. hvala compov![]()
Sad sam i ja postavio sve kako je Compov napisao, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede![]()
Postat ću rezultate nakon testa
Nažalost, već sad mogu reći da ovo ne funkcionira, veza puca non-stop
ako će te to utješit, išla sam gnjaviti ljude u H1 za triple play.Izvorno postao andrija
rekli su mi da zasad imaju za to koncesiju tek u splitsko-dalmatinskoj i primorsko-goranskoj županiji, ali imaju koncesiju za adsl2 za cijelu RH i nadaju se da će do kraja godine početi s radom.
dotad ti nude da se prijaviš na njihovim stranicama kao testni korisnik (za adsl, ako sam dobro shvatila onda imaš šansu da ti ga daju još prije)
eto, ako su ti t-comovci popili sve živce, možeš probat...![]()
.
ljudi moji a kaj je to sa adslom danas, fuuul je spora veza i stalno se brejka i cini mi se da sam potrosila full mb-a a nisam nista zivo skidala (oko700vec a tek je 12!!) hm. cudno mi je ovo danas. ko ad su poceli krast.ali ozbiljno
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Meni nikad veza pukla nije a iman se555 i neku dlinkovu usb,inače svi vi koji plačete da vam veza puca imate te obične modeme
Imam modem koji sam dobio kod instalacije... Kaj sam trebao birati koji model modema bih želio kad su mi došli uvesti ADSL?Izvorno postao libom
![]()
Bookmarks