problem je kod njih. još možeš bit sretan da ti se to događa "samo" svaka 2 sata. meni se znalo događat svake 2 minute.
pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16508
Evo zadnji tjedan mi veza puca strahovito cesto tj skoro svaka dva sata!
Najgore mi je kada skidam sa Rapidsharea,skidam file od 146 mb dode do 92% i veza pukne-popizdim??
Zvao sam T-com a oni mi kazu da resetiram modem(Elcon 2253 eu) to sam i uradio ali opet isto.
Da li se to nekome desava i kako ste to sredili.
Napominem da mi veza nije prije pucala toliko cesto(1 tjedno)
![]()
problem je kod njih. još možeš bit sretan da ti se to događa "samo" svaka 2 sata. meni se znalo događat svake 2 minute.
pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16508
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
meni je počela pucat kad su digli brzinu. puca mi svakih pol sata. ponekad i svake 2-3 minute. užas!
I vi ste se svi manje-više pomirili s tim? Da mi se to toliko često događa nazvao bih ih i rekao da prvi radni dan pošalju nekoga meni i da se to sredi... Jer da bih plaćao nekoliko stotina kuna mjesečno za polovičnu uslugu - i don't think so...
misliš da to nitko nije napravio? moja se frendica žalila, došli su joj, testirali kod nje vezu, odnijeli joj modem da ga pogledaju i vide jel problem u njemu...Izvorno postao frish-KI
rekli joj da je s modemom sve u redu i da vjerojatno puca veza zbog preopterećenosti centrale ili tako nešto.
i što sad? nemožeš više ništa napraviti, vezan si ugovorom, a i nemamo baš neki izbor davatelja usluga dsl-a...
.
Zato postoje sudovi... Ako vam se da, naravno... Oni su dužni, prema Ugovoru pružiti visoko kvalitetnu uslugu... A to što se nikome ne da zajebavati sa njima, to je već druga priča... A tu je još i Potrošač, koji jedva čeka takve i slične pritužbe...
još uvijek se s njima navlače oni jadni ljudi koji imaju račune od više desetaka tisuća kuna zbog dialera, a sad će se netko gnjaviti s time što ti tu i tamo puca veza...
.
A, to je već neki drugi par čarapa... To je u većini slučajeva njihova greška jer su kao laički korisnici se sami zajebali... Ovdje govorimo o usluzi koju ti tvoj internet provider treba pružiti za novce koje dobije od tebe... I nema tu odgovora tipa: "kod nas je sve u redu"... Tako mogu odgovoriti na svačiji upit i poklopiti slušalicu...
ali kome se da navlačiti sa sudovima? čak i da ih pokušam tižiti to bi se rasteglo pa bi za 10-ak godina možda riješili moju tužbu. nisam ja severina pa da moj slučaj odmah riješe!![]()
.
Dobro, samo ja velim da se ne bih pomirio sa tim "da je problem kod mene"... A i s tim se ne bi sigurno isšlo do suda... Zaprijetiš malo... Mediji i ostalo...
ma, to je borba s vjetrenjačama... ipak ja jako volim svoje živce.![]()
.
Probaj ovo:
1.)ControlPanel
2.)NetworkConnections
3.)LocalAreaNetwork - desni klik
4.)Properties
5.)pozicionirajte se na tcp/ip
6.)Properties
7.)UseFollowigIPAdress i tu redom upisujete:
IP Address: 192.168.1.50
SubnetMask:255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
Niže pod DNS upisujete:
Preferred: 195.29.150.3
Alternate: 195.29.150.4
Seriously?
kod mene ne piše nigdje LocalAreaNetwork već samo LocalAreaConnection i u properties ne mogu naći ovo što si napisao...Izvorno postao Compov
![]()
.
Evo podesio sam rucno pa cu probatiIzvorno postao Compov
Nije stvar samo u tome jel ti se da il ne da, treba imat i para za odvjetnika. No zato uvijek mozes probat zaprijetit novinama, to zna pomoc, jer nije im u interesu antireklama.Izvorno postao frish-KI
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
mene muci to kada se hocu spojiti na internet,nekad mi nece..neznam zasto,i to mi se dogada sve cesce... neznam zasto..![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Ne bih ni ja uzimao odvjetnika za takvo što, ali bih, kao što sam rekao, samo spomenuo da ću se obratiti svim mogućim medijima...Izvorno postao user_name
meni se to događalo pa sam se žalila szk. prvo su mi rekli da probam ponovo instaliram modem i kad to (naravno) nije uspjelo, rekli su da će prijavit kvar tehničkoj službi.Izvorno postao christina
već tu večer je sve normalno radilo, a još su me ujutro nazvali da provjere. ne znam što je bilo krivo niti što su radili, ali sad mi je sve ok. nadam se da će tako i ostati...
.
Isto se događa i meni zadnjih tjedan ,dva,i to dosta često.Oni kažu da je kod njih sve Ok,e onda sam po njihovom valjda ja krivIzvorno postao christina
neznam više ,šta da mislim
I feel the need -the need for speed!!!!!
meni se dogada jako cesto..mucim se po 15 min. nekada kada se spajam..izgubim volju i sve..i najrade sve razbim...morat cu i ja zvati jer ovo je preslo sve granice!!
![]()
![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
laganoo piiiiZdim.... na trenutke mi se dsl uspori tako da imam osjećaj ko da sam na sHugavom carnetu![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Evo mojeg iskustva sa drugog topica:
Ljudi, to je ništa više ni manje nego zavjera protiv nas korisnika!
Nije šala. Čitajte dalje...
Meni se već pola godine non-stop svakih par monuta prekida veza. Imam Siemens USB modem, Windows XP SP2. Adsl sam uzeo odmah čim se pojavio uz obavezni ugovor od godinu dana. U tih godinu dana niti jednom mi se nije dogodilo da veza pukne. E, nakon te godine dana počela meni pucat veza... Ok, pošto sam ja flegmatik, ne bediram se ja puno. Veza pukne, ja ju nakon min dvije konektiram ponovo. I tako stalno Zanimljivo je da na istom kompu imam i Win98SE i na njima kad mi pukne veza se mogu spojiti natrag iste sekunde!
Nekih par mjeseci nisam konto što se događa, reko' možda imaju nekih problema sa opremom/nadogradnjom. A onda mi je dozlogrdilo i nazovem ja SZK. Tamo uvijek isti glupi odgovori; jeste li probali isključiti firewall, deinstalirati drivere, ponovo pokrenuti računalo itd., pa da ih opet nazovem ako ne bude bolje. To sam već sto puta napravio, uostalom maher za komp kao ja zna da nema veze to sa mojom instalacijom Windowsa ni drivera jer sam sve isprobao. Nazovem ja njih opet i skratim priču, pa me upute na servisera opreme, i oni obećaju da će me kontaktirati.
I zbilja, jedno jutro me probudi mobitel i jedan neprijatan glas na drugom kraju linije. To je bio čika serviser. On me je onako bunovnom od sna pitao koji modem imam, a kad sam odgovorio, sa totalnim samopouzdanjem i po očigledno već pripremljenom scenariju mi je rekao da je problem u modemu i da ga treba zamijeniti zbog povećanja brzine adsl-a (kao nisu znali da će se to dogoditi), ali kao meni je garancija, kao i ugovor istekla, pa neka prošećem do T-com centra i produžim ugovor! Ma nemoj!!!
Razni Triple Play i ostala čudesa na vratima , a ja da se obvezujem T-scumu (pravi naziv) na još koju godinicu. Sramota jedna...vraćam se na početak priče i kažem da je riječ ništa više ni manje nego o zavjeri protiv nas korisnika!
I tako ja i dalje trpim stalne prekide veze, u nestrpljivom iščekivanju da pobjegnem od T-scuma...
Izvorno postao Compov
otkad sam stavio ovo. (a to je bilo prošli tjedan) veza mi nije niti jednom pukla. hvala compov![]()
Sad sam i ja postavio sve kako je Compov napisao, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede![]()
Postat ću rezultate nakon testa
Nažalost, već sad mogu reći da ovo ne funkcionira, veza puca non-stop
Bookmarks