još uvijek se s njima navlače oni jadni ljudi koji imaju račune od više desetaka tisuća kuna zbog dialera, a sad će se netko gnjaviti s time što ti tu i tamo puca veza...
još uvijek se s njima navlače oni jadni ljudi koji imaju račune od više desetaka tisuća kuna zbog dialera, a sad će se netko gnjaviti s time što ti tu i tamo puca veza...
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
A, to je već neki drugi par čarapa... To je u većini slučajeva njihova greška jer su kao laički korisnici se sami zajebali... Ovdje govorimo o usluzi koju ti tvoj internet provider treba pružiti za novce koje dobije od tebe... I nema tu odgovora tipa: "kod nas je sve u redu"... Tako mogu odgovoriti na svačiji upit i poklopiti slušalicu...
ali kome se da navlačiti sa sudovima? čak i da ih pokušam tižiti to bi se rasteglo pa bi za 10-ak godina možda riješili moju tužbu. nisam ja severina pa da moj slučaj odmah riješe!![]()
.
Dobro, samo ja velim da se ne bih pomirio sa tim "da je problem kod mene"... A i s tim se ne bi sigurno isšlo do suda... Zaprijetiš malo... Mediji i ostalo...
ma, to je borba s vjetrenjačama... ipak ja jako volim svoje živce.![]()
.
Probaj ovo:
1.)ControlPanel
2.)NetworkConnections
3.)LocalAreaNetwork - desni klik
4.)Properties
5.)pozicionirajte se na tcp/ip
6.)Properties
7.)UseFollowigIPAdress i tu redom upisujete:
IP Address: 192.168.1.50
SubnetMask:255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
Niže pod DNS upisujete:
Preferred: 195.29.150.3
Alternate: 195.29.150.4
Seriously?
kod mene ne piše nigdje LocalAreaNetwork već samo LocalAreaConnection i u properties ne mogu naći ovo što si napisao...Izvorno postao Compov
![]()
.
Evo podesio sam rucno pa cu probatiIzvorno postao Compov
Izvorno postao Compov
otkad sam stavio ovo. (a to je bilo prošli tjedan) veza mi nije niti jednom pukla. hvala compov![]()
Bookmarks