Zvučnik pojačaveš tako da kad nekog nazoveš, i sa tipkama sa strane moba pojačavaš ili stišavaš zvuk zvučnika... (bar je tako na 6020)
Probaj reset mob-a, tj vratiti sve na tvorničke postavke...
Ako nije do toga, možda je zvučnik otišo...![]()
imam N6030 i odjednom zvučnik radi tiho...znači kad me netko nazove javm se i čujem tiho...pa moram prebacit na "razglas" i to me živcira a nekontam kako ga pojačat nigdje nisam ništa našao...napominjem da je prije sve bilo OK!
Zvučnik pojačaveš tako da kad nekog nazoveš, i sa tipkama sa strane moba pojačavaš ili stišavaš zvuk zvučnika... (bar je tako na 6020)
Probaj reset mob-a, tj vratiti sve na tvorničke postavke...
Ako nije do toga, možda je zvučnik otišo...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
probao sam s tim tipkama ali kad stisnem zvučnik uključi ga ali samo na razglas....morat ču probat resetIzvorno postao Ico86
meni se to dogodilo sa mojom sad bivšom N3100 kad me netko nazove ja skoro da nisam ništa nisam cuo
a kad idem vračat tvorničke postavke koji je sigurnosni kod
čini mi se 0000 ili 1234 ... osim ako si ga mijenjao...Izvorno postao Darac
probo sam i jedno i drugo al neće![]()
ili je bilo 12345 ili 0000 (pet nula)... al mislim da je 1234...
Očito si onda malo to promjenio...![]()
e više neznam kako da ti pomognem...![]()
iapk je 12345 ma ja sam stalno tipko 1234 .....puno hvala!!
ali nažallost ništa....sve isto
Sad tek vidim da si napisao da kad stisneš zvučnik da ti upali "razglas"... netrebaš to stisnut, valjda imaš tipke sa strane telefona! Kada nekog nazoveš, onda probaj stisnut tipku (onu gornju) pa pogledaj dal se pojavljuju kakve "crtice", ako da, to znači da pojačavaš/smanjuješ zvuk u slušalici... ili probaj sa onom navigacijskom tipkom lijevo/desno ić, možda tako pojačava...
Ako ništa od tog neradi, onda ti servis ne gine... tj mijenjanje soft ili nešto...
imam ti ja novi zvucnik ako trebas, pa mi se javi na PM..Izvorno postao Darac
a pojacava se glasnca tako da kad pricas ides desno s tipkom... ako ti je na najjace a svedno ne cujes onda je zvucnik oso.
a da nisi mozda masku mjenjo, pa stavio ne orginalnu. totalno glupo zvuci ali to se i meni desavalo na 7210 kad sam kupio neku jeftinu masku i stavio je gore full se slabo culo pa sam trebo na razglas prebacivat i kad sam vratio originalnu masku sve je bilo o.k. poslije sam gledo malo te maske i skuzio da su drugacije napravili onaj otvor kod zvucnika, na originalnoj masci je preko rupica isla neka tanka tkanina nalik na spuzvu a na ovoj za 50 kn je traljavo naljepjen bio neki najlon, pa mi je jedni rupicu i ljepilo zapunilo a kad sam to skinuo sve je bilo o.k. jednio sto mi se onda ispod ekrana pocela skupljat prasina!
evo rješeno...rastavio mob. izvadio zvučnik i vratio i sad radi....Hvala na pomoći
Bookmarks