Izvorno postao blueled
Nema problema.
Ma nisi zaj3ba se s mobitelom, meni se ćini dobar. Probaj sada zvati neki besplatan broj i snimaj...
Izvorno postao blueled
Nema problema.
Ma nisi zaj3ba se s mobitelom, meni se ćini dobar. Probaj sada zvati neki besplatan broj i snimaj...
Probao sam ali ne ide s tom tipkom sa desne strane - Kad je pritisnem napiše "Zauzeto Prob. opet" , a sa lijeve kad pritisnem prekida poziv.
A na druge tipke ne reagira isto. Mora bit neka kombinacija - nazvat ću službu za korisnike,možda znajuPa neka jednom i oni budu korisni.
Izvorno postao blueled
Nekužim kako ne ide... Meni je išlo na staroj v547 i e550...
Na VIP szk su mi rekli da nema snimanje govora tj. oni nemaju to u podacima. Možda original v360 ima tu opciju, budući su kako kažeš stariji modeli imali nema razloga da v360 nema tu opciju, no ovaj brandirani soft to nema.
Pričekat ću neko vrijeme da vidim jel sve u redu s mobom pa nakon par mjeseci možda odnesem negdje da ga otključaju i stave normalan software.
I meni se čini da bi originalni software trebao imati tu opciju. Negdje sam to pročitao.
Raspitaj može li se originalni soft staviti, a da ne izgubiš garanciju. Nisam siguran, ali čini mi se da je jedino bitno da ostane zaključan na vip.![]()
Bookmarks