imam 6280 sa verzijom 3,81 pa razmišljam da je odnesem u mobis da mi stave novu, jer je pod garancijom.
Ipak, čini mi se da sam negdje čitao da je netko to napravio pa da odonda ima stalno probleme.
Imate li takvih iskustava?
imam 6280 sa verzijom 3,81 pa razmišljam da je odnesem u mobis da mi stave novu, jer je pod garancijom.
Ipak, čini mi se da sam negdje čitao da je netko to napravio pa da odonda ima stalno probleme.
Imate li takvih iskustava?
on a dark desert highway,cool wind in my hair.......
nema se problema sa novim softom
dobar je
Zadnji uredio Ico : 13-03-2007 u 12:49 Razlog: spojene teme
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Inače sa novom verzijom softa (5.92) nema nikakvih problema... ima par poboljšanja, a najbolje je to što je mob još brži pri ulasku u galeriju...
Zadnji uredio Ico : 13-03-2007 u 12:50 Razlog: spojene teme
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...nisam htio otvarat novi topic jer moje pitanje je vezano kolko/tolko uz soft, naime slike u galeriji snimljene sa mobom imaju svoje naziva (slika001 itd.), sad recimo imam 10 slika i 5. i 6. obrišem i kad ponovno hoću slikat umjeto da budu 11. i 12.(po nazivu) one budu 5 i 6 (recimo prazna mjesta naziva) sad me zanima jer se to može nekako promjenit soft ili je takav mob, to je isto bilo na k750 i strašno me živciralo, dok na 6600 je to bilo super![]()
...manje je više...
Strpi se još neko vrijeme(prosjek im je oko 2 tjedna ili manje da naprave novu verziju) jer će Nokia dodati 6280 u popis modela podržanih za sljedeću verziju Nokia Software Updatera i onda to napraviš sam od kuće i uštediš slanje u Mobis a garancija ti i dalje vrijedi.Izvorno postao makiprodol
znam da se o 6280 soft-govorilo mnogo al mene zanima da li je moguce stavit symbian na njega?
NE! nije moguće staviti symbian na 6280!Izvorno postao paper_boy
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to sam i mislio.hvala
Bookmarks