nece ici bez opreme. no ima neki tutorial, ako nabavis kablove i sve mozda ti i uspije da sam stavis, al dok kupis kablove izacete vise nego da nekom das 50kn da ti to stavi.. uostalom gdje ti zivis?Izvorno postao alenal5
nece ici bez opreme. no ima neki tutorial, ako nabavis kablove i sve mozda ti i uspije da sam stavis, al dok kupis kablove izacete vise nego da nekom das 50kn da ti to stavi.. uostalom gdje ti zivis?Izvorno postao alenal5
Ajde, prije flasha pokušaj još jednu stvar:
Izvadi MMC, drži olovku (pencil key) i upali mob, te ne puštaj olovku dok se ne upali ili bar duplo koliko se inače pali (jer ako ni nakon duplo od inače vremena ne upali ne vjerujem da oće). Ako se uspije upaliti, spasi što možeš od podataka (nemoj raditi backup programa nego samo korisničkih podataka - slike, imenik i sl.), priključi punjač i formatiraj mob.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
U Rijeci, al dobro onda ako se ne isplati ici cu kod tipa da mi napravi. Kolike su sanse da mi se to opet desiIzvorno postao xyz
male. ako pazis sta stvaljas od programa. inace javi se na PM.Izvorno postao alenal5
Bookmarks