a zadnji ti je 4.0...Izvorno postao vedran/st
to znaci da je mob napravljen ne u finskoj vec u kontroliranim uvjetima negdje dalje.
moze li mi ko rec koja je funkcija one ledice sta svijetli na vrhu moba i moze li se to ugasit??
i jos nesto prijatelj ima mobitel isto n80 i pise mu MADE BY NOKIA to prvi put vidm i koje je to trziste?? uglavnom mobitel radi OK ima predzadnji soft unutra!!!
a zadnji ti je 4.0...Izvorno postao vedran/st
to znaci da je mob napravljen ne u finskoj vec u kontroliranim uvjetima negdje dalje.
Mislim da je to indikator od WLAN-a
to sam i ja predpostavio ali sve u svemu mobitel nema nikakvu gresku da bi mogao rec da je losiji od moga! radi kao sat a kupljen je za 2500kn noviIzvorno postao dstosic
![]()
Gdje se moze kupiti za tu cijenu??Izvorno postao vedran/st
Je srebrni ili crni?
Izvorno postao Drug Mile
Evo texta sa jednog review-a;
Above the display you'll find a blue LED that flashes brightly when the phone is asleep
The blue light is turned on (to indicate that the phone is powered on) and the screen is turned off to save the battery after the phone has not been in use for some time.
That blue led is an option that you can activate under the settings>Screen menu.
If is enable, the phone will show the screen protector (date, time and other simbols like sms, missed calls, etc) until around 15mins, then the screen is off and the blue led is getting in action until you touch any button or receive any sms or call, etc
http://img231.imageshack.us/img231/9...95au6xx3zw.jpg
Zadnji uredio Zabac1 : 08-09-2006 u 19:10
Izvorno postao Zabac1
crna je kako i kod mene i totalno ista samo je razlika sta na njegovoj pise MADE BY NOKIA
To sa MADE BY NOKIA prvi put čujem (vidim)... sve Nokie koje sam imao, pisalo je na njima MADE IN FINLAND...Izvorno postao dstosic
Ali mislim da to (BY NOKIA) znači upravo što je kolega napisao...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To Made by Nokia bi obično pisalo na Nokijama koje su se proizvodile brže od kifli u pekari.(3310, 3100, 6030...)
Tako da me čudi za jednu jaku Nokiju tipa n80.
Ali, za 2500kn ne bih imao što prigovoriti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Da... to i mene čudi... ipak se radi o Nokiji N80... mob za koji daš para i para i onda neznaš di je proizveden... Al dobro, 2500Kn za taj mob je ok svota... kad bi ga nabavio za te pare (da kupujem mob sad), nebi prigovarao...Izvorno postao Mobyy
moze na PM, gdje si kupio mob za 2500kn?Izvorno postao vedran/st
madarsko trzisteIzvorno postao vedran/st
evo ovako nisan ja kupia N80 za 2500 nego prijatelj!! volija bi da ga mogu nabavit sebi i vama za te novce jer ja san svoga platija 3500kn!!
drago mi je to sta je mobitel za madarsko trziste (tj. za bilo koje trziste nije mi ni bitno) jer san cuja od ljudi po drugim forumima pa cak i ljudi sta rade u vipa da je to tesrni model koji se dilio beplatno!!!
zato me je najvise zanimalo!!
zahvaljujem svima inace mobitel mu je strava i nije moga proc bolje!! isti kao i moj oba dva su crna i skroz stabilno rade nema bagova niti su spori!!
oba dva rade na ovaj zadnji soft jucer smo ga ubacili i mob je jos dobija na brzini
u glavnom za razliku od N70 koju sam imao je formula1 u svemu!!
N80 koji se dijelio besplatno? Samo u snovima. Ljudi zaista pričaju svakakve gluposti.
Dosta puta sam viđao Nokije koje su "Made by Nokia", a to obično znači in China, Taiwan ili neko drugo mjesto na dalekom istoku. Kvaliteta je sasvim sigurno ista kao i Made in Finland, pa šta god drugi govorili. Kompanija kao što je Nokia, sigurno ne bi dozvolila drugačije.
Moja 6270 je Made in Germany![]()
Oni koji se dijele su par prototipa....i na njima piše umjesto IMEI-a PROTYPE....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
To se potpuno slažem.Izvorno postao points
Pa?Izvorno postao points
SKR. je SKR. za SKR.
Pa ništa, kad se već priča o tome![]()
te nokije se uglavnom slazu na brodu tjekom prijevoza i nekim cudom pojave se na nekoj internacionalnoj drzavi
Zadnji uredio NiKe : 12-09-2006 u 17:32
znas li mozda ima li jos koji brod di?? meni isto triba mobitela po povoljnim cijenama???Izvorno postao NiKe
bome i meni treba..Izvorno postao vedran/st
to se slaze po putu na brodu dok ide ko to zna ko to mazne i prosverca
Da i meni bi trebala možda neka Nokija...Izvorno postao vedran/st
![]()
![]()
da mi je nac ovakvu MAD BY NOKIA ali da je N93Izvorno postao Ico86
Daj ljudi prekinite trabunjati![]()
Bookmarks