Svaka čast Mirku...
Sada ga čeka finale protiv Barneta, koji je na bodove pobijedio Minotaura, ali se zato jako umorio... zato bi Filipović mogo biti u maloj prednosti...
Svaka čast Mirku...
Sada ga čeka finale protiv Barneta, koji je na bodove pobijedio Minotaura, ali se zato jako umorio... zato bi Filipović mogo biti u maloj prednosti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
bit ce tesko bit ce tesko...
ali ako ce se tuci kao protiv silve, nema barnett neke velike sanse...
napokon mirko po grand prix![]()
e kako ga je razvalio![]()
jel se može gdje skinut borba sa silvom?
prespavo sam,kaznit ču se večeras spavanjem na dasci![]()
Gle, nemoraš se toliko kažnjavat...Izvorno postao sodom
![]()
Bit će danas na Nova TV-u repriza, čini mi se tamo oko 7-8 navečer... pa pogledaj... Inače razvalio ga je high-kick-om...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao sodom
najvjerovatnije jos nigdje ali kao i sve druge mirkove borbe i ova ce valjda biti na
Code:http://www.bgserver.com/ma/modules/mydownloads/
tnx,mislio sam ako je netko voljan uploadat ako je snimo.
..evo puštaju snimku,potegnuo sam veze nabrzaka...![]()
Zadnji uredio sodom : 10-09-2006 u 09:52
ha, kako ga je mirko razbio!!!!GO MIRKO!!!!!!
meč je bio ludilo.............fenomenalna borba.......a ta mirkova provokacija......ma super je odigro.........stvarno sve pohvale.......jedva cekam .........barnetta
u 7h sam navio sat i cekao mirka......stvarno sam fan..........
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Jel ima tko snimku???
Nisam mogao gledati...
Katastrofa, baš si skidam snimku meča da pogledam, a naravno ne znam rezultat, i kako sam otvarao sve nove i nepročitane tredove otvorio sam i ovaj i faking prva stvar koju vidim je "bravo mirko, odlična pobjeda"![]()
Al svejedno ću pogledat kako ga je napenalio![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Ajme kako ga je Mirko sredio!
Ljudi moji, nije ovo obična pobjeda, malo puta se u povijesti borilačkih sportova dogodilo da borba između dva po svima podjednaka, vrhunska borca, protekne i završi ovolikom dominacijom jednog.
Ponosan sam na našeg Mirka Hrvatskog Policajca![]()
Kad se sjetim što se sve pisalo po Sherdog forumu (u kojem sudjeluju najveći poznavatelji boraca), i kako su pričali protiv Mirka. On im je pružio najbolji demantij...
Bookmarks