Ne znam nema on više onog žara u očima kao prije.I sam treniram nešto slično pa mi sa godinama vježbanja polako dolazi neka "zasičenost".Ako je i njemu kao i meni onda ne bu dobro prošlo.Možda se opet završi na bodove.Neznam vidjet čemo.
evo ga, nedjelja 8 ujutro se bliži..kakava su vaša očekivanja??..
koliko god navijam za mirka,malo sam skeptik!Jer još nije ipak pobijedio tako velikog borca,silva ima veće srce,mirko bolju tehniku,silva krače ruke,ali je zato i na njima explozivniji...
sve ovisi o tome kako će mirko uči u borbu,ako će uči agresivno i pokazati da nema zajebancije i da je spreman na sve,bit će krvavo...
Ali ako uđe u borbu kao protiv debelarčine hunta,ako je nespreman kao protiv fedora i ako mu još lijevi zglob nije zacijelio,silvu vidim kao pobijednika...
Jednostavno mirko je jako nepredvidiv,može pružiti odličnu tekmu,ali isto tako previše respektirati protivnika,podcijenjivajuči svoje sposobnosti,što nikako nije dobro...
Lijeva noga je največe oružje(kako kaže za njegove udarce nogom ,desna noga bolnica,lijeva noga groblje),ako je zacijelila i može je koristiti,bit će 30% jači nego u borbi protiv yoshide,gdje ju nije mogao koristiti.
U tome je njegova največi problem,jako mentalno padne,kad ulazi u meč znajuči da ne može koristiti svoje največe oružje...
nadam se najboljem..
WAAAAAAARRRRRRRR MIRKKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!![]()
Ne znam nema on više onog žara u očima kao prije.I sam treniram nešto slično pa mi sa godinama vježbanja polako dolazi neka "zasičenost".Ako je i njemu kao i meni onda ne bu dobro prošlo.Možda se opet završi na bodove.Neznam vidjet čemo.
I feel the need -the need for speed!!!!!
ako završi na bodove,opet silvi dajem prednost...
bolje mu je da nađe žar,jer ovakvu priliku neče opet ubrzo imati...
a i mislim da sad u motivaciji nebi trebali biti problema,jer kolko je god vleiki borac nikda nije bio prvak svijet(kao cikatić 13 puta),meni bi to bio sasvim dovoljan izazov....![]()
Dosta je da pogledaš zadnje tri borbe pa da skužiš da jednostavno nije više onaj stari Mirko od prije tri, četri godine.Al opet....iznenađenja su moguča,možda se vrati u "sedlo"Izvorno postao smogovac
![]()
misliš yoshida,pa on je prvi koji je ikada yoshidu nokautirao,tj. u ovom slučaju prekid,strgao mu je koljeno...+protiv hunta je već bila povreda zgloba,nije mogao udarati svom snagom,to jako utječe na njegovu psihu znajuči da najjačim oružjem ne može riješiti meč...pa hunt je dobio čist kick u glavu ,nije ni trepnuo...
puno toga je u stavu,mirko se bojao huntovog polukrošea i to je bilo očito i nije ulazio u čistu razmjenu udaraca sa njim,dok je barnet ušao u borbu protiv hunta i bezkompromisno ga deklasirao...e da,dok je tog istog barneta mirko 2x puta pobijedio bez frke,,,,,sve je u glavi.....![]()
upravo je zavrsio mec...bravo mirko![]()
dominacija tijekom cijele borbe,to je nas mirko-agresivan i ubojit.
i zavretak naravno high kickom. bas sam sretan...sad cekamo finale![]()
ovakVo nešta nisam vidio,kakva dominacija,snaga.....
najbolji mirko ikada
WARRRRRRRRRRRR CROOOOOOOOO COPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Svaka čast Mirku...
Sada ga čeka finale protiv Barneta, koji je na bodove pobijedio Minotaura, ali se zato jako umorio... zato bi Filipović mogo biti u maloj prednosti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Izvorno postao Ico86
bit ce tesko bit ce tesko...
ali ako ce se tuci kao protiv silve, nema barnett neke velike sanse...
napokon mirko po grand prix![]()
e kako ga je razvalio![]()
jel se može gdje skinut borba sa silvom?
prespavo sam,kaznit ču se večeras spavanjem na dasci![]()
Ajme kako ga je Mirko sredio!
Ljudi moji, nije ovo obična pobjeda, malo puta se u povijesti borilačkih sportova dogodilo da borba između dva po svima podjednaka, vrhunska borca, protekne i završi ovolikom dominacijom jednog.
Ponosan sam na našeg Mirka Hrvatskog Policajca![]()
Kad se sjetim što se sve pisalo po Sherdog forumu (u kojem sudjeluju najveći poznavatelji boraca), i kako su pričali protiv Mirka. On im je pružio najbolji demantij...
Gle, nemoraš se toliko kažnjavat...Izvorno postao sodom
![]()
Bit će danas na Nova TV-u repriza, čini mi se tamo oko 7-8 navečer... pa pogledaj... Inače razvalio ga je high-kick-om...![]()
Izvorno postao sodom
najvjerovatnije jos nigdje ali kao i sve druge mirkove borbe i ova ce valjda biti na
Code:http://www.bgserver.com/ma/modules/mydownloads/
tnx,mislio sam ako je netko voljan uploadat ako je snimo.
..evo puštaju snimku,potegnuo sam veze nabrzaka...![]()
Zadnji uredio sodom : 10-09-2006 u 09:52
ha, kako ga je mirko razbio!!!!GO MIRKO!!!!!!
meč je bio ludilo.............fenomenalna borba.......a ta mirkova provokacija......ma super je odigro.........stvarno sve pohvale.......jedva cekam .........barnetta
u 7h sam navio sat i cekao mirka......stvarno sam fan..........
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Jel ima tko snimku???
Nisam mogao gledati...
Katastrofa, baš si skidam snimku meča da pogledam, a naravno ne znam rezultat, i kako sam otvarao sve nove i nepročitane tredove otvorio sam i ovaj i faking prva stvar koju vidim je "bravo mirko, odlična pobjeda"![]()
Al svejedno ću pogledat kako ga je napenalio![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Gdje si nasao snimku??Izvorno postao Ch3lawy
Daj molim te postaj link
Prrrrrrrrrrrvvvaaaaaaaakkk!
prepolovio silvuIzvorno postao jay
slomio barnetta
bravo mirko BRAVO
oba meca odradjena vrhunski....
Ajd bilo je bolje nego prošli puta,samo se nesmije sada opustit.....A onaj Barnet je žilav..uh...
SVAKA ČAST MIRKO!!!!
Stvarno, skidam kapu....
Bez riječi sam...
Tooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks