Ne znam nema on više onog žara u očima kao prije.I sam treniram nešto slično pa mi sa godinama vježbanja polako dolazi neka "zasičenost".Ako je i njemu kao i meni onda ne bu dobro prošlo.Možda se opet završi na bodove.Neznam vidjet čemo.
Ne znam nema on više onog žara u očima kao prije.I sam treniram nešto slično pa mi sa godinama vježbanja polako dolazi neka "zasičenost".Ako je i njemu kao i meni onda ne bu dobro prošlo.Možda se opet završi na bodove.Neznam vidjet čemo.
I feel the need -the need for speed!!!!!
ako završi na bodove,opet silvi dajem prednost...
bolje mu je da nađe žar,jer ovakvu priliku neče opet ubrzo imati...
a i mislim da sad u motivaciji nebi trebali biti problema,jer kolko je god vleiki borac nikda nije bio prvak svijet(kao cikatić 13 puta),meni bi to bio sasvim dovoljan izazov....![]()
Dosta je da pogledaš zadnje tri borbe pa da skužiš da jednostavno nije više onaj stari Mirko od prije tri, četri godine.Al opet....iznenađenja su moguča,možda se vrati u "sedlo"Izvorno postao smogovac
![]()
I feel the need -the need for speed!!!!!
misliš yoshida,pa on je prvi koji je ikada yoshidu nokautirao,tj. u ovom slučaju prekid,strgao mu je koljeno...+protiv hunta je već bila povreda zgloba,nije mogao udarati svom snagom,to jako utječe na njegovu psihu znajuči da najjačim oružjem ne može riješiti meč...pa hunt je dobio čist kick u glavu ,nije ni trepnuo...
puno toga je u stavu,mirko se bojao huntovog polukrošea i to je bilo očito i nije ulazio u čistu razmjenu udaraca sa njim,dok je barnet ušao u borbu protiv hunta i bezkompromisno ga deklasirao...e da,dok je tog istog barneta mirko 2x puta pobijedio bez frke,,,,,sve je u glavi.....![]()
upravo je zavrsio mec...bravo mirko![]()
dominacija tijekom cijele borbe,to je nas mirko-agresivan i ubojit.
i zavretak naravno high kickom. bas sam sretan...sad cekamo finale![]()
ovakVo nešta nisam vidio,kakva dominacija,snaga.....
najbolji mirko ikada
WARRRRRRRRRRRR CROOOOOOOOO COPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Svaka čast Mirku...
Sada ga čeka finale protiv Barneta, koji je na bodove pobijedio Minotaura, ali se zato jako umorio... zato bi Filipović mogo biti u maloj prednosti...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks