A dali mogu recimo jedan adapter za mobitel i kabal za usb zalemit...i kako ako je moguce?
A dali mogu recimo jedan adapter za mobitel i kabal za usb zalemit...i kako ako je moguce?
Daj malo pojasni pitanje...
o kakvom adapteru pričaš?
Ovdje na forumu nisi ograničen sa 170 znakova kao na mobu :bunny: slobodno razveži priču
ako sam ja skužio on želi spojiti da mu s jedne strane bude USB priključak za komp, a s druge strane priključak za mob i to želi napraviti na način da spoji ta 2 kabela, tipa presijeće kabel od punjača za mob, i recimo neki usb kabel (od printera recimo) i te 2 polovice spojiti tako da dobije kabel USB-mob. mislim da je tako nešto mislio dal se može napraviti. ja ne znam, al mislim da ne može. tj. i ako se može, mogao bi bit mali problem sa prespajanjem i brikovanjem žica.Izvorno postao andrija
p.s.
sve je ovo tocno sto su kolege tocne, no moram dodati da je moguce otkljucati mob i preko kodova koji se mogu dobiti bez kabela, no na zalost cijena takvih kodova je oko 50 Eura i ne isplati se.
Kodove ce rijetko tko dobiti besplatno, jer se kodovi kod siemensa na mogu dobiti jednostavnim code calculatorom nego jedino iz siemens-ove baze podataka.
dakle tu se radi o dobivanju kodova bez kabela - dakako da se isti mogu iscupati i uz pomoc kabela (to vec ima opisano na forumu)...
maraschino - PTICICA
Bookmarks