bilo je nešto tu čudno jel u google slike izbacuje uređaj koji je sfrak stavio.sad kad smo riješili dilemu možemo nastavit
os je wm 05.
bilo je nešto tu čudno jel u google slike izbacuje uređaj koji je sfrak stavio.sad kad smo riješili dilemu možemo nastavit
os je wm 05.
E kaj ti velis,kakv ti je compact?Izvorno postao sodom
Meni je bio izvrstan,mislim da cu kupit ovog ali full novog ako mu processor nije 200mhz ti omap 850![]()
s obzirom da sam prije koristio mda1,i mda2 compact je preporod
impresioniram sam izdržljivošču baterije na ovakvom uređaju,a to kažem kao višegodišnji vlasnik symbian telefona.
što se tiče wm 05 koristio sam je jedino na smartphone platformi (mpx200) i činio mi se prilično dobar,na čuo sam od dotsa ljudi da su nezadovoljni sa njime na pda uređajima.
Bas sam neki dan pricao s onim MARINOM s foruma,i kupio si je MDA3.E taj stroj je ko... ne znam kako bih objasnio,ogroman!Izvorno postao sodom
Ali ipak je Compact ljepsi i manji,a podjednako mocan![]()
mda3 je skoro identičan dimenzijama dvojke,to je i bio jedini problem koji mi je smeto,no kod compacta mi fali nešto više rama koju ima mda 2,ali sve u svemu uređaj je odličan.
evo ako ga ima u karlovcu idem ga odmah danas uzet pa vam javim kakav je![]()
Javi kako funkcionira WM05 na njemu, jel ima bugova ili ne.Izvorno postao sfreak
Bookmarks