hm, da raščistimo meni nejasnu stvar, s110 je brandirani compact 2?
što je onda s200?
Evo jucer sam bio u t-mobileu u rijeci i dosao im je MDA compact 2!Strasan uredjaj,ali dosta losiji od jedinice![]()
Naime koliko sam citao po review-ima,izmjenjeni su processor(prosli je bio intelXscale 416mhz,sadasnji je TI OMAP850 sa 200mhz kao i u variu)
Noviteti su takodjer Windows Mobile 5,dok je prethodnik imao verziju 2003.
Izgled je skroz jednak,osim sto je ovaj u nekoj misjoj sivoj boji.
Takodjer sam gledao specifikacije na GSM areni i tamo pise ovo:
Processor: IntelBulverde 416mhz
http://www.gsmarena.com/qtek_s110-1255.php
vise ne znam sta da mislim na jednima pise jedno na drugima pise drugo.
Cijena samog uredjaja je 2698kn
Zadnji uredio sfreak : 08-09-2006 u 09:32
hm, da raščistimo meni nejasnu stvar, s110 je brandirani compact 2?
što je onda s200?
Zadnji uredio sodom : 08-09-2006 u 11:37
MDA Compact 2 ekvivalent kod Qteka je model S200.
Qtek S110 je isto što i HTC Magician Black, model HTC Magiciana u crnoj boji i 128MB RAMa.
MDA Compact IV
da tako sam i mislio što znači da je sfreak,dao krivi link za uređaj pod naziv compact 2
Nije momci,varate se.
How much does it sing?......tj. kol'ko pjeva?
Gospodo MDA compact 2 je qtek s110 a ne s200.Zasto bi inace kostao 2700kn.Iso sam u ducan i na vlastite oci vidjeo.Skroz isti kao MDA Compact,samo sive boje i pise MDA Compact 2.A pogledajte na linku kojem sam dao,gore pise da je to ili qtek s110 ili mda compact 2.
sfreak imaš pravo. Provjerio sam na netu i stvarno je T-mobile za nasljednika Compacta izabrao zapravo JAM Black odnosno Qtek S110, a ne JAMina ili Qteka S200.
JAM Black odnosno HTC Magician Black nije nasljednik originalnog Magiciana (odnosno Comapacta). I HTC ga nikad nije tako predstavljao.
Nasljednik HTC Magiciana je HTC Prophet! Odnosno S200.
Po toj logici T-mobile bi mogao S200 predstaviti u dogledno vrijeme kao MDA Compact 3?!
MDA Compact IV
Slazem se u potpunosti s tobom.Ali me zanima jel processor ostao isti,rom se prosirio na 128mb,a kakav je os(wm05,ili 2003)?Izvorno postao mach1
Meni je compact stvarno perfektan(kavliteta izrade,cvrstoca,brzina i sve)ali ako ovaj ima slabiji processor,onda su ga samo unistili![]()
Zadnji uredio sfreak : 08-09-2006 u 16:27
bilo je nešto tu čudno jel u google slike izbacuje uređaj koji je sfrak stavio.sad kad smo riješili dilemu možemo nastavit
os je wm 05.
E kaj ti velis,kakv ti je compact?Izvorno postao sodom
Meni je bio izvrstan,mislim da cu kupit ovog ali full novog ako mu processor nije 200mhz ti omap 850![]()
s obzirom da sam prije koristio mda1,i mda2 compact je preporod
impresioniram sam izdržljivošču baterije na ovakvom uređaju,a to kažem kao višegodišnji vlasnik symbian telefona.
što se tiče wm 05 koristio sam je jedino na smartphone platformi (mpx200) i činio mi se prilično dobar,na čuo sam od dotsa ljudi da su nezadovoljni sa njime na pda uređajima.
Bas sam neki dan pricao s onim MARINOM s foruma,i kupio si je MDA3.E taj stroj je ko... ne znam kako bih objasnio,ogroman!Izvorno postao sodom
Ali ipak je Compact ljepsi i manji,a podjednako mocan![]()
mda3 je skoro identičan dimenzijama dvojke,to je i bio jedini problem koji mi je smeto,no kod compacta mi fali nešto više rama koju ima mda 2,ali sve u svemu uređaj je odličan.
evo ako ga ima u karlovcu idem ga odmah danas uzet pa vam javim kakav je![]()
Javi kako funkcionira WM05 na njemu, jel ima bugova ili ne.Izvorno postao sfreak
i kakav je taj compact 2 u t mobilu? jel bolji od 1 i varia
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
dobar je,ali nije bolji od varia.!sve iste karakteristike kao vario,ali bez tipkovnice I wifi-a.pitao sam ih kakav je processor,a rekli su da je kao kod varia.ak budem imao love uzet cu ga ali zasad mi je vario zakon!iskreno niti s jednim uredjajem do sad nisam bio zadovoljan kao s ovim variom!Izvorno postao ExCenTric
TyTN je bolji od variaJedva cekam da si uzmem jedan kad dode u HR..
Je,samo postoji problem sto nece jos dugo vremena doc u HrvatskuIzvorno postao Shamanix
![]()
Kako nece !? pa za jedno 2 tjedna bi trebao doci u etranet..![]()
onda idem i ja po enegaIzvorno postao Shamanix
![]()
Zadnji uredio sfreak : 11-09-2006 u 12:52
Neeznam.. Ja sam dobio informaciju neki dan da trebaju doci za koji tjedan, a vidit ce mo uskoro valjda dal ce doci ili ne
A to da kasni.. kasni jel je u prodaji vec duze vrijeme.. ali ne kod nas...
EDIT: Ostavi i meni kojeg grebemu..![]()
Evo sad sam bas pricao s njim i kaze da bi sve moglo bit ok,jer se vani vec super prodajuIzvorno postao Shamanix
![]()
Bookmarks