Spominje se do kraja godine!Izvorno postao frish-KI
Ako se ne mozes strpiti jos par mjeseci slobodno potpisi t-hitleru!
Spominje se do kraja godine!Izvorno postao frish-KI
Ako se ne mozes strpiti jos par mjeseci slobodno potpisi t-hitleru!
Nisi upućen, osim ako ne žele biti još jedan u nizu preprodavača adsla Optima mora imati pristup lokalnoj petlji tj. imati svoje centrale koje će onda pokrivati određeno područje adsl uslugom, a taj proces ide sporo tako dok Optima dosegne određeni nivo pokrivenosti proteći će ta jedna godina. Uostalom, ako Optima i bude priprijetila T-Comu oni će vjerojatno reagirati i izbaciti novu ponudu koja će učiniti cjenovnu razliku neprimjetnom.Izvorno postao 10aLEX
Slazem se da to moze dugo trajati ali po informacijama iz Optiminog ureda u Osijeku ovdje su vec usli u centrale i testiraju lokalnu petlju. Kako je u drugim gradovima ne znam.Izvorno postao jay
I te kako sam svjestan da ce t-com uciniti sve da to odugovlaci, cak i zombix pise da su izjavili da ne mogu vise od 4 pretplatnika dnevno prebaciti po jednoj centrali :-(
Super mi je to snizenje cijena, do sredine desetog bi trebao i xnet uciniti isto![]()
Vako ja sam prošli tjedan dobio adsl,znači 1GB prometa,sad ja sam u novinama vidio reklamu da novi korisnice dobivaju dva mjesca neograničeno surfanje,dali to vrijed iza mene i komu da se obratim glede toga?
valjda vrijedi 0800 9000
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
To ti je najbolje nazvati i tamo ćeš dobiti najtočniji odgovorIzvorno postao Ro@m
![]()
thx,to je riješeno.![]()
Poznata mi je ta gorčina, ali ja nisam imao u ovih skoro godinu dana problema sa T-Comom... Nije da ih hvalim, ali ako nekome 2 mjeseca besplatnog flata dobro dođe, mislim da može bez beda uzeti pretplatu na tih 12 mjeseci... Pogotovo sad kad su spustili cijene...Izvorno postao 10aLEX
Bookmarks