E, ako imaš komp i internet doma, onda mi ne možeš govoriti da ti je 20 kuna puno love... Ako je, onda zbrajaj iz dana u dan i pazi na promet...Izvorno postao zzzzz
E, ako imaš komp i internet doma, onda mi ne možeš govoriti da ti je 20 kuna puno love... Ako je, onda zbrajaj iz dana u dan i pazi na promet...Izvorno postao zzzzz
Izvorno postao frish-KI
slazem se..hehe..![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
Dobro rečeno...Izvorno postao frish-KI
Ali ko što V3rt!g(o) reče:
Izvorno postao V3rt!g(o)
![]()
ako prekoračiš taj jedan MB, onda bar imaš još 1GB za taj mjesec... ali mislim da je za prosječnog korisnika 1GB dovoljno mjesečno... Ako prekoračiš, 20Kn i nije neka velika lova...
Ja sam isto uzeo 1GB, tj trenutno čekam da dođu to postavit... rekli su da dolaze u roku od 30dana... a meni se neda čekat
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja imam od 512mb i kako sada mogu to promjeniti na neki novi jeftiniji i bolji paket
automatski se mijenja na 1gb
daljnje promjene možeš obavit na korisničkim stranicama od t-coma
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
hoćeš reć da ću sada za iste pare moći trošiti više mb???![]()
![]()
![]()
pa imaš tablicu na prvoj stranici, sve ti piše...
sad imaš gigu osnovno i svaku sljedeču gigu za 20kn
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Kakav noviji, jeftiniji? Sad imaš 1 gigu prometa... Nema jeftinije od toga... Ima! Ukineš ga...
Ne moraš baš ništa mijenjat, ako si na t-comu već ovaj mjesec možeš potrošit 1gb za 20kn, ako potrošiš više plaćaš dodatnih 20kn svakih GB. Preporučam ti 5gb paket za 59kn jer je najisplativiji, ako ti je previše ostani na start paketu.Izvorno postao T O M O T
ostat ću na starom dosta mi je 1gb . ne trošim baš puno inače , a ovo mi je ionako tek treći mjesec na maxadsl-uIzvorno postao ojpi
![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks